lv
bqKlemqO9JgIGSqpFUg7VDlpn2INXQzfSDSHgkQC
2691777

Rīgā no pirmdienas uz laiku slēgs dzelzceļa pārbrauktuvi Ezera ielā

Rīgā no pirmdienas uz laiku slēgs dzelzceļa pārbrauktuvi Ezera ielā

Rīgā no pirmdienas, 27.novembra, uz laiku slēgs dzelzceļa pārbrauktuvi Ezera ielā, liecina VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

LDz informē, ka dzelzceļa pārbrauktuve būs slēgta līdz pārbūves darbu noslēgumam, bet ne ilgāk kā līdz 2024.gada 1.martam.

Tāpat LDz norāda, ka izmaiņas notiek būvprojekta "Rīgas dzelzceļa mezgla posma Sarkandaugava-Mangaļi-Ziemeļblāzma modernizācija" realizācijas ietvaros un atbilstoši LDz un Rīgas domes vienošanos.

Projekta "Rīgas dzelzceļa mezgla posma Sarkandaugava-Mangaļi-Ziemeļblāzma modernizācija" ietvaros līgums ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru (CFLA) tika noslēgts 2017.gada 26.maijā. Projektā tiek izbūvēts un elektrificēts otro sliežu ceļš posmā Mangaļi-Ziemeļblāzma, pārbūvēti stacijas parku sliežu ceļi, modernizēta signalizācijas sistēma, izbūvēti divu sliežu ceļu divlīmeņu šķērsojumi gājējiem.

Lauksaimniekiem nav pieņemama valdības piedāvātā 12% PVN likme dārzeņiem

Lauksaimnieku organizāciju pārstāvji kategoriski noraida piedāvāto kompromisa variantu dārzeņiem, augļiem un ogām nākamgad ieviest 12% pievienotās vērtības nodokli (PVN), pēc tikšanās ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV) informēja biedrības "Zemnie...

Rinkēvičs: Kariņš ir atbilstošs kandidāts NATO ģenerālsekretāra amatam

Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) kā bijušais valdības vadītājs ar darba pieredzi Eiropas Parlamentā ir atbilstošs kandidāts NATO ģenerālsekretāra amatam, šādu viedokli šodien preses konferencē pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Tau...

«TTT Rīga» basketbolistes Eirokausa grupā uzvar piektajā spēlē pēc kārtas
Latvijas čempionvienība basketbolā "TTT Rīga" trešdien FIBA Eirokausa spēlē tika pie panākuma, svinot piekto uzvaru pēc kārtas, un nodrošināja pirmo vietu savā apakšgrupā. "TTT Rīga" F apakšgrupas mačā savā laukumā ar rezultātu 59:55 pārspēja Kristīnes...


Komentāri