lv
ZX9e8chzcEKRDfZylOlbzCRv29bScncKfYILhY9N
2683915

TESTS. Vai zini atbildes uz grūtākajiem spēles «V.I.P.» patriotiskajiem jautājumiem?

TESTS. Vai zini atbildes uz grūtākajiem spēles «V.I.P.» patriotiskajiem jautājumiem?
Lai cik pelēks, lietains un vējains arī nebūtu novembris, tas allaž ir mūsu Latvijas mēnesis ar Lācplēša dienas svecīšu liesmām sirdīs un 18. novembra dzimšanas dienas sajūtu ikvienā ģimenē. Tāpēc arī novembra cikls Latvijas Televīzijas erudīcijas spēlē "Veiksme. Intuīcija. Prāts." notiek ģimeņu un draugu lokā, bet jautājumu saturā biežāk dzirdams Latvijas vārds. Izmēģini savus spēkus un atbildi uz šī cikla izaicinošākajiem jautājumiem!
Bļugeram pirmais punkts «Canucks» sastāvā uzvarā pār «Sharks» (VIDEO)

Pie sava pirmā punkta Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" rindās pirmdien tika Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, ar rezultatīvu piespēli palīdzot komandai ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) savā laukumā pārspēt Sanhosē "Sharks" vienību.

Pēc B...

Dzelzceļa kravu pārvadājumu apmērs desmit mēnešos sarucis par 28,9%

Dzelzceļa kravu pārvadājumu apmērs šogad desmit mēnešos Latvijā samazinājies par 28,9% salīdzinājumā ar 2022.gada attiecīgo periodu un bija 12,95 miljoni tonnu, liecina Satiksmes ministrijas apkopotie dati.

Tostarp starptautisko pārvadājumu apmērs veido...

Vasermanis izcīna bronzas godalgu prestižajās Pasaules kausa finālsacensībās šaušanā
Latvijas šāvējs Emīls Vasermanis otrdien Katarā izcīnīja bronzas medaļu Pasaules kausa finālsacensībās 10 metru distancē ar pneimatisko pistoli, atkārtojot 2022. gadā gūto panākumu. 


Komentāri