lv
yqbqOijzXdpa8yvWaJOTbaJXLr9uCiLBCDKNzGSN
2682634

Veiks ikgadējās Rīgas karstā ūdens apgādes sistēmas pārbaudes

Veiks ikgadējās Rīgas karstā ūdens apgādes sistēmas pārbaudes

No šodienas AS "Rīgas siltums" veiks ikgadējo Rīgas siltumtīklos esošā siltumnesēja iekrāsošanu ar veselībai un videi nekaitīgu krāsvielu, lai kontrolētu siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu blīvumu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Jana Roze.

Pievienotā krāsviela ir izšķīdināta tehniskajā ūdenī un cirkulē tikai "Rīgas siltuma" tīklos. Krāsvielas pievienošana siltumnesējam neietekmē siltumenerģijas padevi Rīgā un nav kaitīga veselībai. Pateicoties iekrāsotajam ūdenim, iespējams operatīvi konstatēt bojājumus siltumtīklos.

Gadījumā, ja karstā ūdens apgādes sistēmā parādās iekrāsots ūdens (zaļgana fluorescenta nokrāsa) vai novērojamas noplūdes no siltumtīkliem, uzņēmums lūdz paziņot pa Klientu diennakts bezmaksas tālruni 80 0000 90.

AS "Rīgas siltums" ir publisku personu kontrolē esoša privāta kapitālsabiedrība, pauž Roze. Akciju kapitāls sadalās šādi: Rīgas pilsētas pašvaldībai pieder 49%, Latvijas valstij 48,995%, SIA "Enerģijas risinājumi. RIX" 2% un AS "Latvenergo" 0,005% akciju.

Naktī uz ceturtdienu gaidāms spēcīgs sniegputenis, piekrastē - vētra

Ceturtdien naktī un no rīta Latvijā plosīsies sniegputenis, Kurzemē gaidāms arī stiprs lietus un vējš vietām pāraugs vētrā, brīdina sinoptiķi.

Trešdiena būs lielākoties saulaina, pūtīs lēns vējš, vakarā tas sāks pastiprināties. Naktī uz ceturtdienu dien...

«Celtics» pagarinājumā pārtrūkst sešu uzvaru sērija, Porziņģim 17 punkti NBA spēlē
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 17 punktus, tomēr viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" vienība izbraukumā ar 118:121 papildlaikā piekāpās Šarlotas "Hornets" komandai.
Bļugeram pirmais rezultativitātes punkts «Canucks» sastāvā uzvarā pār NHL pastarīšiem
Pie sava pirmā punkta Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" rindās pirmdien tika Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, ar rezultatīvu piespēli palīdzot komandai savā laukumā ar 3:1 pārspēt Sanhosē "Sharks" vienību.


Komentāri