lv
Pg8XWd1VJLe8UD02JPcxVuVWIK91ASNL3QNR1ylv
2679828

LDz šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu

LDz šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu, sacīja LDz valdes priekšsēdētājs Rinalds Pļavnieks.

Pļavnieks minēja, ka LDz koncernā patlaban strādā apmēram 6100 cilvēku.

"Protams, pārskatot zināmus procesus, darbinieku skaits vēl tiek koriģēts, bet masveida izmaiņas vairs netiek veiktas," piebilda LDz vadītājs.

Tāpat viņš norādīja, ka gan tehnoloģisko procesu attīstības, gan infrastruktūras izmantošanas izmaiņu dēļ ir notikušas arī prasību izmaiņas, kas ir jādara LDz.

"Tomēr gan "Rail Baltica" būvniecības dēļ, gan veicot infrastruktūras modernizāciju, slodze LDz tikai palielināsies. Līdz ar to, manuprāt, būtiskam darbinieku skaita samazinājumam nākotnē notikt nevajadzētu, bet darbinieku veiktspējai noteikti būtu jāpalielinās," skaidroja Pļavnieks.

Svētdien uz Latvijas ceļiem apturēti 14 šoferi reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 13 transportlīdzekļu vadītājus alkohola reibumā un vienu, kurš pie stūres bija sēdies narkotisko vielu iespaidā, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Desmit dzērājšoferiem alk...

Pēdējā pusgada laikā 28% Latvijas iedzīvotāju samazinājušies naudas uzkrājumi

Pēdējā pusgada laikā 28% Latvijas iedzīvotāju samazinājušies naudas uzkrājumi, jo viņi bijuši spiesti sākt tos tērēt, informēja "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Tomēr salīdzinājumā ar šī gada februāri uzkrājumu sarukums ir...

Kosmosa eksperts: mazo pavadoņu skaits aug, Latvijai ir vieta nozarē (+VIDEO)

Tā kā satelīti paliek lētāki, tie kļūst pieejamāki arī mazākām valstīm.

Eiropas Kosmosa aģentūra īsteno vērienīgas kosmosa misijas un pētniecības projektus, iesaistot vairākas valstis, tostarp Latviju. Tā dibināta, lai veicinātu Eiropas valstu sadarbību...



Komentāri