lv
uRhN7WyHFFTvJwwxqFfEqyGYrRYhN1z8McA8xy2P
2672608

Atsevišķi ceļi šorīt ir apledojuši

Atsevišķi ceļi šorīt ir apledojuši

Vietām krītot sniegam, atsevišķi autoceļi svētdienas rītā ir apledojuši, īpaši Vidzemē un Latgalē, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Vidzemē vietām snieg un apledojums veidojas uz Tallinas šosejas no Tūjas pagrieziena līdz Ainažiem, uz Valmieras šosejas no Braslas tilta līdz pat Strenčiem, kā arī uz Vidzemes šosejas no Cēsu pagrieziena līdz Raujas pagriezienam. Tāpat Vidzemē slideni ir vairāki reģionālie ceļi.

Latvijas austrumu daļā apgrūtināta braukšana ir pa Daugavpils šoseju no Jēkabpils līdz Nīcgalei un no Daugavpils līdz Baltkrievijas robežai, kā arī pa autoceļu A13 no Rēzeknes līdz Daugavpilij.

Turpretim Latvijas rietumu daļā apledojuši ir tikai mazākas nozīmes ceļi Talsu un Ventspils apkārtnē, liecina LVC dati.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti.

Svētdiena būs mākoņaina, vietām nedaudz snigs

Nedēļas pēdējā diena Latvijā būs mākoņaina, vietām nedaudz sniegs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā dažviet Latvijā debesis skaidrosies, tomēr kopumā laiks saglabāsies mākoņains un priekšpusdienā vēl vietām gaidāms nel...

Hokejistu Merzļikina un Bļugera pārstāvētās komandas zaudē NHL spēlēs
Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" vienība sestdien piedzīvoja zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.
Valsts prezidents: Mums ir jāsasparojas un jāveido Latvija labāka

Mums ir jāsasparojas un jāveido Latvija labāka, sestdien Latvijas Republikas proklamēšanas 105.gadadienas uzrunā pie Brīvības pieminekļa teica Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Viņš uzsvēra, ka valsts ir mūsu mājas. Ne vienmēr tajās ir ideāli, bet māj...



Komentāri