lv
b2S1V7ygN4jqAGb9dtevU0Rv624qYTQckuXH0DcV
266446

Produkta apraksta trūkuma dēļ 55% pircēju nepabeidz pirkumu internetveikalā

Produkta apraksta trūkuma dēļ 55% pircēju nepabeidz pirkumu internetveikalā

Produkta apraksta trūkuma dēļ 55% Latvijas iedzīvotāju izvēlas nepabeigt pirkumu internetveikalā, liecina bankas "Citadele" un pētījumu aģentūras "Norstat" veiktā aptauja.

Vienlaikus aptaujas dati rāda, ka 31% respondentu interneta veikalos nepabeidz pirkumu, jo ir nepietiekamas preču piegādes opcijas, 28% lietotāju norāda, ka dosies uz citu internetveikalu, ja būs pieejamas ierobežotas apmaksas iespējas, bet 28% gadījumu lietotāji min, ka lēmumu iepirkties negatīvi ietekmējis informācijas trūkums par pašu uzņēmumu un neprofesionāli izstrādāts mājaslapas dizains.

Tāpat aptaujas dati liecina, ka 25% respondentu no iepirkšanās konkrētā internetveikalā var atturēt uzskatāmas gramatikas kļūdas lapas aprakstos, 23% nepatīk, ja ir sarežģīti atrast kāroto produktu, savukārt vēl tikpat lietotāju ar bažām uztver faktu, ja par internetveikalu publiskajā telpā nav atrodamas lietotāju atsauksmes.

Tāpat iedzīvotāji atklāj, ka mēdz atteikties no pirkuma, ja to nav iespējams veikt bez reģistrācijas - šo iemeslu atzīmējuši 19% Latvijas interneta lietotāju.

Baltijas iedzīvotāju aptauju par iepirkšanās paradumiem tiešsaistē veica bankas "Citadele" lietotne "Klix" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat". Aptauja veikta 2022.gada pavasarī, tiešsaistē aptaujājot vairāk nekā 700 respondentus vecumā no 18 līdz 74 gadiem.

Dobelē kravas vilciens sabraucis cilvēku
Svētdien Dobelē, dzelzceļa stacijas rajonā kravas vilciens uzbraucis cilvēkam, kurš notikuma vietā gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.
Mūzikas entuziasta Dambja «Odekolons». Turpinās tradīcija izdot Latvijas neatkarīgo grupu izlases
Pie klausītājiem šoruden nonāca Latvijas neatkarīgo grupu izlase "Odekolons Nr.17". Izlases tradīcija aizsākusies izdevniecībā "Tornis" deviņdesmito gadu sākumā. Tā turpina tapt, pateicoties mūziķa, izdevēja un dīdžeja Raimonda Lagimova jeb Dambja entu...
Turcijas gaisa uzlidojumos Sīrijas ziemeļos 12 nogalinātie

Turcijas gaisa uzlidojumos Sīrijas ziemeļos sestdien nogalināti vismaz 12 cilvēki, ziņo Londonā bāzētā sīriešu cilvēktiesību aizstāvju organizācija "Syrian Observatory for Human Rights" (SOHR).

SOHR vēsta, ka gaisa uzlidojumu mērķis bijušas teritorijas ...



Komentāri