lv
AA6Jo7qNA7G4Y2iZ8imkAac6zUjn65BqUIT2FYvp
2661915

Mūsu platuma grādos visi ir latentie melodiķi. Saruna ar grupu «Čipsis un Dullais»

Mūsu platuma grādos visi ir latentie melodiķi. Saruna ar grupu «Čipsis un Dullais»
"Mūsu platuma grādos dzīvojošie cilvēki visi ir latentie melodiķi. Cilvēks var būt ar cik vien lielu akmens seju un nopietns, bet ir tas viņam iekšā, viņam aizķeras, un mēs tam nestāvam pretī," saka grupas "Čipsis un Dullais" mūziķis Mārtiņš Ābols. Gaidot jaunā viļņa šlāgera apvienības svētku lielkoncertu, Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" kopā ar Mārtiņu Ābolu viesojas arī otrs grupasbiedrs – Ģirts Strumpmanis. Jautrības netrūkst, kā arī neizpaliek vērtīgas atziņas iz mūziķu jau cienījami garās karjeras; notiek iedziļināšanās dziesmu radīšanas procesā un tiek izskaidrota arī labāko dziesmu izlases laišana klajā, turklāt vinila plates formātā.
Nākamās nedēļas otrajā pusē gaidāmi nokrišņi

Līdz trešdienai, 22.novembrim, Latvijā gaidāms auksts un pārsvarā sauss laiks, pēc tam ciklons atnesīs sniegputeni un lietu, liecina pašreizējās laika prognozes.

Gan svētku brīvdienās, gan nākamās darba nedēļas sākumā debesis palaikam skaidrosies, ļaujo...

Cipuļa divnieks Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā ieņem piekto vietu

Latvijas bobsleja pilots Emīls Cipulis ar stūmēju Matīsu Mikni piektdien Pekinas olimpisko spēļu trasē Jaņcjinā Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā izcīnīja piekto vietu, kamēr pilots Jēkabs Kalenda ar stūmēju Dāvi Kaufmani ierindojās desmitajā pozīci...

Krastmalā notiks militārās parādes ģenerālmēģinājums

Rīgā, 11.novembra krastmalā, šodien plkst.19 notiks Latvijas proklamēšanas 105.gadadienai veltītās militārās parādes ģenerālmēģinājums.

Jau ziņots, ka 18.novembrī plkst.13.30 Rīgā, 11.novembra krastmalā, notiks Latvijas proklamēšanas 105.gadadienai velt...



Komentāri