lv
mLDROFbYCKD9lf24o1Niew88Ax1qF2iZdgKgxWl1
2647295

Izraēlas Hapoel FIBA Čempionu līgas mājas spēli Rīgā aizvadīs bez skatītājiem

Izraēlas Hapoel FIBA Čempionu līgas mājas spēli Rīgā aizvadīs bez skatītājiem

Izraēlas basketbola komanda Holonas "Hapoel" trešdien Rīgā paredzēto Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas mājas spēli aizvadīs bez skatītājiem, aģentūra LETA guva apstiprinājumu klubā.

Pēc Gazas joslā valdošā islāmistu grupējuma "Hamās" kaujinieku uzbrukuma Izraēlai 7.oktobrī un Izraēlas īstenotās bombardēšanas sauszemes operācijas Gazas joslā atceltas Izraēlas klubu mājas spēles, kā arī vairāki izbraukuma mači.

Pagājušajā nedēļā FIBA lēma, ka "Hapoel" mājas spēles aizvadīs Rīgā, un pirmā no tām trešdien notiks "Arēnā Rīga" plkst.21.30, pretī stājoties Lugo "Rio Breogan" no Spānijas.

Vēl "Hapoel" komandai Rīgā paredzētas mājas spēles 6.decembrī plkst.21 ar iepriekšējās sezonas čempioni Bonnas "Telekom" no Vācijas un 20.decembrī plkst.21 ar "Bursaspor" no Turcijas.

Pirms došanās uz Rīgu "Hapoel" trenējās Kiprā.

"Hapoel", kas līdz šim vienīgajā aizvadītajā spēlē ar 75:74 pārspēja Bonnas vienību, ir divkārtējā Izraēlas čempione, bet iepriekšējā sezonā nacionālā čempionāta izslēgšanas turnīrā apstājās pusfinālā.

Komandas sastāvā ir arī 2015.gada Latvijas čempions "VEF Rīga" rindās Kelvins Heriss, bet jaunākais papildinājums ir Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) 28 mačus aizvadījušais Niks Džonsons, kurš gan trešdien nedosies laukumā, jo datumā, kad bija paredzēts mačs ar Lugo vienību, viņš vēl nebija pieteikts turnīram.

Valsts par Kariņa speciālajiem avioreisiem samaksājusi 0,6 milj. eiro

Pašreizējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) premjerēšanas laikā viņa delegācijām paredzētie speciālie avioreisi no 2021.gada līdz 2023.gada septembrim no valsts budžeta izmaksāja 613 830 eiro, liecina Valsts kancelejas apkopotā informācija.

Interes...

Zelta likteni izšķir sezonas pēdējās minūtes. Kā futbola virslīga izskanēja Rīgā un Valmierā
Intriga līdz pat noslēdzošās kārtas pēdējām spēļu minūtēm - tā īsumā var raksturot aizvadīto sezonu Latvijas čempionātā futbolā. Otro reizi par valsts čempioni kļuva RFS, kas pieveica FK "Metta", un titulu izcīnīja, arī pateicoties "Valmieras" neizšķir...
Latvija ar 50 000 eiro atbalstīs Ukrainas graudu piegādes Āfrikas valstīm

Latvija no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" atvēlēs 50 000 eiro iniciatīvai "Grain from Ukraine", lai veicinātu Ukrainas graudu piegādes Āfrikas valstīm.

Ārlietu ministrija (ĀM) norāda, ka, balstoties uz ANO Pasaules Pārtika...



Komentāri