lv
xnDXYlBNF086K5jWv6TodNraU1vnNtO2Cz4Jhk9k
2644784

Zināms 21 labākais «Radio Naba» fotokonkursa «Valoda» darbs – izvēlies savu favorītu!

Zināms 21 labākais «Radio Naba» fotokonkursa «Valoda» darbs – izvēlies savu favorītu!
Noslēdzies fotokonkurss par tēmu "Valoda", izvēlētais 21 labākais darbs piedalīsies skatītāju simpātiju balsojumā portālā LSM.lv, kā arī dosies ceļojošajā fotoizstādē "21x21". Fotokonkursu rīko "Radio Naba", atzīmējot savu 21. gadadienu. Kopumā konkursā piedalījās 187 konkursantu darbi no visas Latvijas, kā arī no ASV un Lielbritānijas.
Ministre virzīs grozījumus par pašvaldības deputāta mandāta anulēšanu pēc trīs neapmeklētām domes sēdēm
Gadījumā, ja pašvaldības deputāts trīs reizes neapmeklē domes sēdi, deputāta mandāts būtu jāzaudē nekavējoties, un to vajadzētu anulēt Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK), intervijā Latvijas Radio pauda vides aizsardzības un reģionālās aizsardzības mi...
Neatbilstošas valsts valodas zināšanas konstatētas 35 pedagogiem

Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) septembrī un oktobrī no Valsts valodas centra (VVC) saņēmis informāciju par 35 pedagogiem ar neatbilstošām valsts valodas zināšanām, paziņo IKVD.

No tiem 14 ir vispārējās izglītības pedagogi. Neatbilstošas va...

Valsts prezidents aptur pieņemtos grozījumus likumā par partnerības ieviešanu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs uz diviem mēnešiem apturējis Saeimā 9.novembrī pieņemtos grozījumus Notariāta likumā, kas paredz ieviest partnerības institūtu, liecina prezidenta paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pagājušajā nedēļā ...



Komentāri