lv
CyN3cVopBUo3vgfQYrYkv6HXS8L1ywGHiLXEuGCi
2624328

Kāpēc talantīgie mūziķi pamet Latviju jeb ar sentimentu algu atšķirību vairs neaizlāpīt

Kāpēc talantīgie mūziķi pamet Latviju jeb ar sentimentu algu atšķirību vairs neaizlāpīt
Sajust gandarījumu, ka Latvijas profesionālie mūziķi aizpilda pasaules izcilāko orķestru rindas, ir viena lieta. Taču tas, kas no tā neizbēgami izriet, ir tukšās vietas pašmāju kolektīvos, kas liek satraukties par profesionālās mūzikas kvalitātes mazināšanos tepat Latvijā. Viens no galvenajiem katalizatoriem ir zems un konkurēt nespējīgs atalgojums, par ko šogad īpaši daudz runājuši mūzikas profesionāļi.
Latvijas vīriešu hokeja izlasei uzvara pārbaudes spēlē ar Franciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien Rīgā pirmajā no divām pārbaudes spēlēm pieveica Francijas valstsvienību, kas būs viena no Latvijas pretiniecēm arī 2024.gada pasaules čempionātā.

Latvija uzvarēja ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0).

Vārtus Latvijai guva Fil...

«Providus»: sabiedrības saliedētībā satraucoši rādītāji

Sabiedrības saliedētībā satraucoši rādītāji ir jautājumos par nodokļu nomaksu, vēlēšanām un aizvainotību pret valsti, ceturtdien konferencē "Sabiedrības saliedētības radars" sacīja domnīcas "Providus" direktore un vadošā pētniece Iveta Kažoka.

Saskaņā a...

Opozīcija savāc 34 deputātu parakstus, lai mēģinātu panākt referendumu

Opozīcijas politiskie spēki ir savākuši 34 Saeimas deputātu parakstus, lai mēģinātu panākt referenduma ierosināšanu par šodien Saeimā pieņemtajiem grozījumiem Notariāta likumā par partnerības institūta ieviešanu, aģentūru LETA informēja "Apvienotā sara...



Komentāri