lv
5QCHk906TWVvcEUE3WwWLjZFGX1U4N2epJfjKD5n
2615991

Grāmatu glābējs un talantu izcēlājs – saruna ar izdevēju Valteru Dakšu

Grāmatu glābējs un talantu izcēlājs – saruna ar izdevēju Valteru Dakšu
"Talants ir pāri visam. Talantiem ir jākļūst redzamiem un jānonāk pie lasītājiem," ar tādu motivāciju izdevējdarbībā strādā Valters Dakša – jauns un azartisks cilvēks, kurš ļāvis ieraudzīt izdotu savu pirmo grāmatu daudziem debitantiem. Valters Dakša atjaunojis ne tikai savu sadegušo bibliotēku, bet izveidojis pats savus principus grāmatu kolekcionēšanai. Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" viņš stāsta gan par savu izdevniecību un tās jaunumiem, gan par izvēli pievienoties valsts aizsardzības dienestam. 
Saeima nesodīs Reiru par deputātes Pleškānes nosaukšanu par «krievu maitu»

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija šodien nolēma neierosināt ētikas kodeksa lietu pret parlamentārieti Jāni Reiru (JV) pēc deputātes Viktorijas Pleškānes (Stabilitātei) aicinājuma par politiķa aizskarošiem izteikumiem.

Lietas ierosināšanu p...

Izaicinājums atpazīt komandas biedrus. Paaudžu maiņa handbola izlasi atgriež pie pamatiem
Novembrī igauņiem divreiz zaudējušajā valstsvienībā bija vien divi spēlētāji, kas pirms trīs gadiem sarūpēja Latvijas handbolam pēdējās desmitgadēs spožāko zelta mirkli – dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā. Nu Latvijas izlase pilnīgi oficiāli ir ja...
Daudzbērnu vecākiem varētu piešķirt tiesības uz agrāku pensionēšanos

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas deputāti šodien konceptuāli atbalstīja priekšlikumu daudzbērnu ģimeņu vecākiem piešķirt tiesības uz agrāku pensionēšanos.

10 561 Latvijas pilsoņa kolektīvais iesniegums "Daudzbērnu ģimeņu vecāku tiesības uz agrā...



Komentāri