lv
oyQzMeTgxktpAdktxJ9Aeq0vfeUNPo04NO6hiuPT
2614547

Valsts gatava tērēt miljonus olimpiskajam basketbola kvalifikācijas turnīram. Cik pamatoti aprēķini par atdevi?

Valsts gatava tērēt miljonus olimpiskajam basketbola kvalifikācijas turnīram. Cik pamatoti aprēķini par atdevi?
Rīgā 2025. gadā uzņems Eiropas čempionātu, bet Latvijas Basketbola savienība (LBS) jau ir pieteikusies 2024. gada vasarā sarīkot arī Parīzes olimpisko kvalifikācijas turnīru vīriešiem, un valsts ir gatava to atbalstīt ar 4,7 miljoniem eiro. Grupu sastāvi vēl nav zināmi, rosinot Latvijas Televīzijas "Sporta studiju" noskaidrot, cik pamatoti ir aprēķini par lielas daļas tēriņu atgūšanu no atbraukušo ārzemju līdzjutēju maksātiem nodokļiem.
Kāpšanās atpakaļ no nāves, izstāstot dzīvi. Saruna ar kuratorēm Rikardu Mesneri un Esteri Kajemu
Kim? Laikmetīgās mākslas centrā durvis vērusi izstāde "Nēsājamā atmiņa un ķermeņa tehnikas", kuru kopīgi radījuši drēbnieki un audumu dizaineri Solomons Levitānuss un Ļuba Monastirska. Vismaz šīs izstādes kuratoru iztēlē, jo realitātē abi Rīgas mākslin...
Latvijas ĀM: «Mēs esam ieinteresēti, lai ES paplašinātos» (+VIDEO)

Oficiālās Rīgas interesēs ir, lai novembrī formāli tiktu uzsāktas iestāšanās sarunas ar Ukrainu un Moldovu, saka Kariņš.

"Viens no lielākajiem jautājumiem, uz ko Eiropai būs jāatbild, ir par tās nākotni, - pauž Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš...

Siliņa: Vajadzību ir daudz, bet visas budžetā nevarēs apmierināt

Pašlaik ir skaidrs, ka diskusijas par budžetu vēl būs, vajadzību ir daudz, taču tās visas apmierināt nevarēs, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Piemēram, diskusijas gaidāmas par pievien...



Komentāri