lv
X1vH9MtWs3qx7r72BDAo6CQzwvEVTjwC8WyElU7E
2604225

Izvēlies dziesmas, kuras gribi dzirdēt LTV Vecgada šovā!

Izvēlies dziesmas, kuras gribi dzirdēt LTV Vecgada šovā!
Atzīmē tās dziesmas, bez kurām nav iedomājams tavs Vecgada vakars, un klausies tās Latvijas Televīzijas gadu mijas koncertuzvedumā "Sapņu komanda 2024" kopā ar ģimeni un draugiem! Ja tev padomā ir kāda skanīga dziesma, kas nav iekļauta anketā, bet padarītu svētku programmu īpašu, ieraksti arī to! Pieņemsim tavas vēlmes arī video formātā – video ar savu dziesmas izvēli sūti uz e-pastu piedalies@ltv.lv.
Krauze uzdod pārbaudīt Gerharda laikā slēgtu 7 miljonu eiro vērtu līgumu

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) uzdevis pārbaudīt priekšgājēja Kaspara Gerharda (NA) laikā noslēgtu septiņus miljonus eiro vērtu IT pakalpojumu līgumu, svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Pirms diviem gadiem Zemkopības ministrija (ZM...

«Rail Baltica» projektā sākto darbu turpināšanai naudas pietiek

Dzelzceļa projektā "Rail Baltica" sākto darbu turpināšanai naudas pietiek, kā arī šogad sāksies darbi Iecavas apkārtnē, intervijā aģentūrai LETA sacīja par "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgās SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) vald...

Lūdz valdībai noteikt prasības mobilo sakaru nepārtrauktības nodrošināšanai

Saeimas Nacionālās drošības komisija lūdz valdību noteikt prasības mobilo sakaru nepārtrauktības nodrošināšanai, svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Oktobra sākumā Latvijā plosījās stipra vētra. Lūza koki, tukstošiem mājsaimniecību uz ilgāku ...



Komentāri