lv
EWKMal65bwAZNer7psrDqrZB075OTysJSn1lj3MV
2601916

Zem KNAB lupas – Austrumu slimnīcas uzņemšanas klīnikas jaunā bloka būvdarbi

Zem KNAB lupas – Austrumu slimnīcas uzņemšanas klīnikas jaunā bloka būvdarbi
Šonedēļ kļuva zināms, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veic izmeklēšanu saistībā ar kādiem Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīcas (RAKUS) būvdarbiem. Slimnīcas amatpersonas lietā iesaistītas nav, taču, kā noskaidroja Latvijas Televīzijas raidījums "De facto", šie būvdarbi ir daļa no liela Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansēta projekta, tāpēc kuluāros parādījās arī runas par iespējamu Eiropas fondu finansējuma apturēšanu.
Nākamajā nedēļā ciklona ietekmē bieži līs

Nākamajā nedēļā ciklona ietekmē bieži līs, taču būs rudenīgi silti, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Latvijas teritorijai no rietumiem pietuvojās ciklons "Ciaran", kas līdz šim Rietumeiropai atnesis ārkārt...

Apdrošinātājs: arvien biežāk apzog lauksaimniecības tehniku

Šogad salīdzinājumā ar pagājušajiem diviem gadiem arvien biežāk tiek apzagta lauksaimniecības tehnika, bet zaudējumi, kas tādējādi tiek nodarīti lauksaimniekiem, var būt arī vairāku tūkstošu eiro apmērā, informē apdrošināšanas kompānija "Balta".

Kompāni...

Arodbiedrība: Bartaševiča laikā skolotājiem Rēzeknē bija grūti strādāt (+VIDEO)

Valstspilsēta Latvijas pierobežā nevar palikt pamesta.

Rēzeknes pašvaldības apstiprinātā kārtība, kādā aprēķina un sadala valsts budžeta mērķdotāciju un pašvaldības dotāciju Rēzeknes pašvaldības izglītības iestādēm pedagogu darba samaksai, ir pretrunā a...



Komentāri