lv
fBVwtsxR6SwEug02CSdpEsgHLTOHOQPKjn7S7jJw
2599983

Drošības politikas eksperte: Jābūt gataviem arvien ciešākai Ķīnas un Krievijas sadarbībai

Drošības politikas eksperte: Jābūt gataviem arvien ciešākai Ķīnas un Krievijas sadarbībai
Atklājies, ka pie gāzesvada "Balticconnector" bojājumiem, visticamāk, ir vainojams Ķīnas kuģa enkurs. Konkrētais kuģis ir pirmais, kas veicis ceļu no Šanhajas uz Sanktpēterburgu, turklāt vēlāk reģistrēts kā Krievijas. Tas apstiprina faktu, ka Ķīnas un Krievijas sadarbība kļūst arvien ciešāka, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Porziņģis gūst 22 punktus, «Celtics» basketbolisti turpina uzvaru sēriju
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien guva 22 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, sekmējot Bostonas "Celtics" uzvaru arī sezonas piektajā spēlē. Bostonieši viesos ar rezultātu 124:114 uzvarēja Bruklinas "Nets".
Merzļikins kļūst par trešo zvaigzni «Blue Jackets» zaudētā NHL spēlē; Girgensonam uzvara
Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja soda metienu un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni Kolumbusas "Blue Jackets" vienības zaudējumā.
JV deputāts Judins par geju laulībam: «Nekas jauns nav izgudrots» (+VIDEO)

Grozījumi tiesību aktos tiek skatīti steidzami.

Viendzimuma savienību legalizācija Latvijā tika slēpta grozījumos Notariāta likumā, ko ierosināja ministres Ineses Lībiņas-Egneres (Jaunā Vienotība) pārstāvētā Tieslietu ministrija.

Debatēs parlamentā atkl...



Komentāri