lv
YBm4IOMO0riEk40WkMMWqBKv0Vn3KDxcy4arzu9F
2596434

Nākamnedēļ Brīvdabas muzejā atzīmēs Mārtiņdienu

Nākamnedēļ Brīvdabas muzejā atzīmēs Mārtiņdienu

Nākamnedēļ sestdien, 11.novembrī, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā atzīmēs Mārtiņdienu, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Mārtiņdienas pasākumi notiks no plkst.11 līdz plkst.15.

Brīvdabas muzejā notiks masku gājiens, radošās darbnīcas, kalēja amata demonstrējumi, rotaļas, kā arī zemnieku sarūpēto labumu tirgus.

Apmeklētāji tiek aicināti ierasties maskās, bet būs iespēja tās pašiem darināt arī uz vietas.

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir viens no senākajiem un plašākajiem brīvdabas muzejiem Eiropā. Tā platība ir 87 hektāri un tajā izvietotas 114 senceltnes no visiem Latvijas novadiem.

Samoiloviem Ķīnā dalīta devītā vieta «Challenge» sērijas pludmales volejbola turnīrā
Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs un Mihails Samoilovi sestdien Ķīnā ieņēma dalītu devīto vietu profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā, bet dalītā 17.vietā ierindojās Mārtiņš Pļaviņš/Kristiāns Fokerots un An...
«Grobiņa SC» futbolisti izcīna ceļazīmi uz virslīgu
"Grobiņas SC" futbolisti Nākotnes līgas spēlē ar 1:0 uzvarēja Saldus "Levon" vienību, nodrošinot pirmo vietu pēc spēka otrajā līgā, un līdz ar to grobiņiešiem rokās ceļazīme uz virslīgu, liecina Latvijas Futbola federācijas informācija.
Ārste: Alkohola patēriņa mazināšanai nav pareizi runāt tikai par ierobežojumiem

Alkohola patēriņa mazināšanai nav pareizi runāt tikai par dažiem ierobežojumiem, jo tie nevar būt efektīvi, ja neskata situāciju kopumā, aģentūrai LETA sacīja Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra Narkoloģijas palīdzības dienesta vadītāja Astrīda S...



Komentāri