lv
wWUwlkt1XsrWYhEC1iGwkvNxqoOo3zK4Aska38M0
2569459

Iespēja pieteikties uz ukraiņu kontrabasista Jurija Natsvlišvili džeza kvarteta koncertu Rīgā

Iespēja pieteikties uz ukraiņu kontrabasista Jurija Natsvlišvili džeza kvarteta koncertu Rīgā
Latvijas Radio 3 – "Klasika" šoruden īpašu uzmanību velta ukraiņu mūziķiem un mūzikai no Ukrainas, kas ieskanēsies gan jaunajā raidījumu ciklā "Ukrainas pasakalja", gan Latvijas Radio fondu ierakstos, gan arī koncertā Latvijas Radio 1. studijā, kur 30. oktobrī pulksten 18 pirmo reizi viesosies ukraiņu kontrabasista Jurija Natsvlišvili džeza kvartets.
Sārts: Notikušais Dagestānas lidostā Kremlim nav izdevīgs

Notikušais Dagestānas lidostā Kremlim nav izdevīgs, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra vadītājs Jānis Sārts.

Vakar lidostā Dagestānā, kā liecina internetā pieejamie video, vie...

Bertāns arvien netiek laukumā, «Thunder» cieš NBA sezonā pirmo zaudējumu
Oklahomasitijas "Thunder", Latvijas basketbolistam Dāvim Bertānam paliekot uz rezervistu soliņa, svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā piedzīvoja neveiksmi. "Thunder" savā laukumā ar rezultātu 95:128 piekāpās Denveras "Nuggets".
Sārts: Antisemītiskie nemieri Dagestānas lidostā Kremlim nav izdevīgi
Kremlim notikumi Dagestānas lidostā, kur svētdienas vakarā sapulcējās simtiem cilvēku, protestējot pret lidmašīnas ierašanos no Izraēlas, nav izdevīgi, jo no autoritārās sistēmas loģikas tas ir kas tāds, ko pieļaut nevar, intervijā Latvijas Televīzijas...


Komentāri