lv
kRFrydovag5BhLWrs1vgMCNoDhooS0jJnn7D87U7
2568841

Dagestānā simtiem cilvēku protestē pret lidmašīnas ierašanos no Izraēlas

Dagestānā simtiem cilvēku protestē pret lidmašīnas ierašanos no Izraēlas

Krievijas Dagestānas Republikas galvaspilsētā Mahačkalā lidostā svētdienas vakarā sapulcējās simtiem cilvēku, protestējot pret lidmašīnas ierašanos no Izraēlas, ziņoja lietotnes "Telegram" vietējie kanāli.

Protestētāji nobloķēja ceļus un pārbaudīja automašīnas, kas izbrauc no lidostas teritorijas, meklējot Izraēlas pilsoņus. Lidostā sapulcējušies skandēja "Alluha Akbar".

Pulcēšanās iemesls bija aviokompānijas "Red Wings" reisa ierašanās no Telavivas.

Iepriekš "Telegram" izplatījās ziņas, ka Dagestānā ielidos tiešais reiss no Izraēlas, un izskanēja aicinājumi ierasties lidostā un neļaut lidmašīnai nolaisties.

Saskaņā ar lidostas tīmekļa vietnes datiem lidmašīna no Telavivas nolaidās plkst.19.17 pēc vietējā laika (plkst.18.17 pēc Latvijas laika). Pēc tam vairāki desmiti protestētāju iegāja termināla ēkā, kā arī mēģināja izlauzties cauri sētai, kas norobežo lidlauku.

"Red Wings" ir regulārs reiss no Telavivas uz Mahačkalu. Lidmašīnas šajā maršrutā lido vairākas reizes nedēļā.

Kalle Rovanpere kļūst par divkārtēju WRC čempionu

Divkārtējais Latvijas čempions rallijā Somijas autosportists Kalle Rovanpere svētdien nodrošināja savu otro pasaules rallija čempionāta (WRC) uzvarētāja titulu pēc kārtas.

Rovanpere WRC debitēja 2017.gadā un pērn kļuva par visu laiku jaunāko čempionu. 2...

Gandrīz pusei Latvijas bērnu trūkst izpratnes par naudas vērtību

Kaut arī katra otrā ģimene apspriež personīgo finanšu pārvaldīšanas pamatus, teju puse - 47% - Latvijas iedzīvotāju, kam ir bērni piecu līdz 23 gadu vecumā, norāda, ka, pēc viņu domām, bērniem sagādā grūtības izprast naudas vērtību, liecina "Swedbank" ...

Naktī vietām Latvijā veidosies sniega kārta

Naktī uz pirmdienu vietām Latvijā veidosies sniega kārta, bet pa dienu kļūs siltāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī nokrišņu zona turpinās šķērsot Latviju, tādēļ debesis būs apmākušās un daudzviet gaidāms slapjš snie...



Komentāri