lv
KqMyOzKtVwxMKYkTeE91yLHh453hnUcRVyWQzZrV
2566345

«TTT Rīga» basketbolistes Baltijas līgas mačā uzvar Šauļu komandu (VIDEO)

«TTT Rīga» basketbolistes Baltijas līgas mačā uzvar Šauļu komandu (VIDEO)

"TTT Rīga" komanda svētdien svinēja uzvaru Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) mačā. Rīdzinieces viesos ar rezultātu 91:66 (24:21, 20:11, 26:12, 21:22) uzvarēja "Šiauliai-Vilmers" vienību.

Viešņām laukumā devās visas deviņas basketbolistes, katrai spēlējot no 13 līdz 26 minūtēm. Rezultatīvākā ar 16 punktiem bija Luīze Sila, 15 punktus guva Gabija Meškonīte, 13 punkti bija Evelīnai Otto, 12 guva un visvairāk atlēkušo bumbu - septiņas - izcīnīja Dekeija Koena, bet desmit punktus iekrāja Vanesa Jasa.

Mājiniecēm 17 punkti un astoņas atlēkušās bumbas bija Kesidijai Mihalko.

"TTT Rīga" basketbolistes BSBL uzvarējušas visās trīs aizvadītajās spēlēs.

Latviju BSBL pārstāv "TTT Rīga", "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU, "Jūrmala" un "TTT Juniores", bet Lietuvu - Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes", Klaipēdas LCC, "Šiauliai-Vilmers" un jaunpienācēja "Panevezys".

Pamatturnīrā tiks izspēlēti divi apļi. Pirmās vietas ieguvēja kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet 2.-7. vietas īpašnieces ceturtdaļfinālā divu spēļu sērijās noskaidros vēl trīs "Final 4" dalībnieces.

Sezonas beigās tiks izspēlēts arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas čempionāts, kurā tiks noskaidrotas Latvijas čempiones.

Iepriekšējā sezonā par BSBL čempionvienību kļuva "TTT Rīga", kas finālā ar 69:68 pārspēja Viļņas "Kibirkštis" komandu, bet Latvijas čempionātā rīdzinieces finālsērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 bija pārākas pār RSU basketbolistēm.

Brāļi Samoilovi nopelna sudrabu pludmales volejbola tūres sākuma līmeņa turnīrā
Latvijas duets Aleksandrs un Mihails Samoilovi svētdien piedzīvoja neveiksmi pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Maljorkas "Futures" turnīra finālā.
Savu pirmizrādi gaida aizraujoša latviešu kinodrāma (+VIDEO)

Jauno pāri sagaida mistiski pārbaudījumi mirušās omītes dzīvoklī Liepājā.

Kinoteātrī „Splendid Palace” 13. novembrī pirmizrādi piedzīvos režisores Elizabetes Gricmanes debijas filma “Vietām gaidāms stiprs lietus”. Tā stāsta par jaunas sievietes jūtu pas...

Ikgadējā mākslas izstāde šogad būs veltīta bailēm un ideālu demontāžai

Latvijas Mākslinieku savienība (LMS) aicina profesionālus vizuālās mākslas un dizaina māksliniekus, šo nozaru vidusskolu un augstskolu studentus piedalīties LMS ikgadējā vizuālās mākslas izstādē "Māksla. Izklaide. Rudens 2023. Izolācija. Bailes. Novērš...



Komentāri