lv
duQXavK6C13KsxKIUu8Vaf2WuYKO8cODfx0OuomU
2555782

«Progresīva» Bogustova Beļģijā protestē pret Izraēlu

«Progresīva» Bogustova Beļģijā protestē pret Izraēlu

"Atbalstīt brīvu Palestīnu nav antisemītiski", - pauž aktīviste.

Latvijas valdību veidojošā partija "Progresivie" iekuļas anti-semītisma skandālā. "Pro" jaunatnes organizācijas priekšsēdētāja Marta Bogustova briesmīgi aurojot piedalās Eiropas pret Izraēlu vērstajos grautiņos un nosoda Eiropas Savienību. Video redzamā "progresīvo" jaunatnes organizācijas priekšsēdētāja Marta Bogustova ir Saeimas deputātes Janas Simanovskas palīdze.

"Turklāt Bogustovas tēvs, žurnālists Ansis Bogustovs, ir meitas darba devēju iztapīgi intervējis-reklamējis, tā teikt, piepalīdzējis politiskajā darbā", - tā sociālajā tīklā “X” (bijušais Twitter) norāda Latvijas komentētāji.

"Atbalstīt brīvu Palestīnu nav antisemītiski. Neviens šeit neatbalsta terorismu, bet gan cilvēku tiesības uz brīvību, dzīvību. Protesta mērķis bija solidarizēties ar Palestīnas civiliedzīvotājiem, nevis "Hamās". Absurdi uzskatīt pretējo", - pauž M.Bogustova.

Daudzi aktīvi sociālā tīkla lietotāji kritizēja Bogustovas kundzes aktivitātes.

John Brown2022: "Ātri tomēr ASV tiek galā ar saviem teroristu atbalstītājiem. Šī sieviete ir atlaista no darba. Kad darbu pametīs HAMAS teroristu atbalstītāji - Marta Bogustova un pārejie?
Vai esam valsts bez morāles?"

Aigars Prūsis: "Pretīga bija Viņķeles un Bogustova arogantā uzvedība, jo īpaši no šodienas skatu punkta".

Napalms: "Naivie Libānas kristieši (kas gadsimta vidūt tur bija vairākums) ar bija tik pat naivi kā Jūs, Bogustova... un uz savas ādas izbaudīja, ko nozīmē ielaist savā valstī teroristus. Palestīnas Rietumkrasta kontrole nozīmē neļaut uzplaukt terorismam punkts".

Latvijas futbolistes UEFA Nāciju līgas mačā sagrauj Moldovu

Latvijas sieviešu futbola izlase piektdien Jelgavā UEFA Nāciju līgas trešajā mačā sagrāva Moldovu. Latvija uzvarēja ar 5:0 (2:0).

Pa diviem vārtiem guva Diāna Suvitra un Anastasija Poļuhoviča, vienreiz izcēlās Olga Ševcova.

Spēles sākumā bīstamāk uzbruk...

Ostapenko zaudē cīņā par pusfinālu mazajā tenisa sezonas noslēguma turnīrā
Latvijas spēcīgākā tenisiste Aļona Ostapenko piektdien Ķīnā zaudēja pēdējā spēlē grupā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) mazajā sezonas noslēguma turnīrā un neiekļuva pusfinālā.
Šeit ir darbs: karjeras dienās piedalījās vairāk nekā 50 000 jauniešu (+VIDEO)

Skolēni veidoja savu prasmju portfeli, apkopojot nedēļas laikā iegūtās zināšanas un atziņas par prasmēm.

Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) organizētajā Karjeras nedēļā, kuras tematika šogad bija "Tavs prasmju portfelis", skolās klātienē un t...



Komentāri