lv
qsCgERLlteH00dtW4MoS21YeqPEFn4CrWLUK0nRv
2547130

Ceturtdien daudzviet valstī gaidāma neliela snigšana

Ceturtdien daudzviet valstī gaidāma neliela snigšana

Ceturtdien Latvijā saglabāsies apmācies un vēss laiks. Sākot no valsts dienvidiem, daudzviet gaidāmi nelieli nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Galvenokārt gaidāms neliels sniegs, vietām valsts dienvidu daļā snigs mēreni. Kurzemē un dažviet Zemgalē arī līs.

Atsevišķos posmos ceļi var būt slideni, savukārt vakarā jau daudzviet valstī autoceļi apledos.

Saglabāsies mērens austrumu vējš ar brāzmām 8-13 metri sekundē. Gaisa temperatūra būs -1..+4 grādi.

Rīgā dienas gaitā gaidāmi nelieli nokrišņi, vakarā var veidoties plāna sniega sega. Pūšot mērenam austrumu vējam, gaisa temperatūra būs +2 grādi, vakarā tā svārstīsies ap nulli.

Laikapstākļus nosaka ciklons Centrāleiropā. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1002 hektopaskāliem Dienvidkurzemes novadā līdz 1010 hektopaskāliem Alūksnes pusē.

Jau ziņots, ka Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izplatījis dzelteno brīdinājumu par ilgstošu snigšanu Latvijas dienvidaustrumu novados.

Porziņģim 30 punkti, Bertāns neiziet laukumā savu komandu uzvarās NBA sezonas pirmajās spēlēs
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 30 punktus, bet Dāvis Bertāns pēc trenera lēmuma neizgāja laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas pirmajās spēlēs, kurās viņu komandas uzvarēja.
Blīkšķi, roveri un pirmā Latvijas orbitālā stacija. Tūre Cēsu Kosmosa izziņas centrā
No pirmās krama uzšķiltās dzirksteles līdz raķešdzinējiem, kas nogādā cilvēkus kosmosā. No čupiņas Marsa regolīta līdz 3D drukātai mītnei, kas pasargās nākotnes astronautus no radiācijas. Šādu cilvēces izgudrojumu stāstu pauž Cēsīs nesen atklātais Kosm...
Latvijā biežāk pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu un uzskata to par pieļaujamu
Oktobrī publicētā ceļu satiksmes dalībnieku attieksmes tiešsaistes aptaujas ESRA3 rezultāti liecina, ka Latvijas autovadītāji, salīdzot ar Eiropas valstīm, vieglprātīgāk uztver atļautā ātruma pārsniegšanu. Turklāt lielākā daļa pašmāju autovadītāju (78%...


Komentāri