lv
Uoj0Rhy0tVtxd4T24PMCDivtxSfGyAy1XnPSw2SD
2537027

Rīgā atklās vairāk nekā 700 000 vērto gājēju un velosipēdistu tiltu

Rīgā atklās vairāk nekā 700 000 vērto gājēju un velosipēdistu tiltu

Trešdien, 25.oktobrī, plkst.11 Rīgā tiks atklāts vairāk nekā 700 000 eiro vērtais tilts pār Kīleveina grāvi.

Jaunais tilts pār Kīleveina grāvi atrodas Dēļu ielas trasē starp Jelgavas ielu Torņakalna pusē un Mūkusalas biznesa centra teritoriju, pa kuru turpināsies gājēju un velosipēdistu ceļš līdz Mūkusalas ielai.

Tilts savienos Torņakalna teritoriju un Latvijas Universitātes Akadēmisko centru ar sabiedriskā transporta tīklu Mūkusalas ielā, veicinot apkaimes funkcionālo un ilgtspējīgu pilsētvides attīstību.

Tilta garums ir 30 metri, bet platums - 5,6 metri, kas nodrošinās netraucētu satiksmi abos virzienos gan gājējiem, gan velosipēdistiem. Projekta ietvaros labiekārtota blakus esošā teritorija un uzstādīti soliņi. Tilta būvniecība tika uzsākta šā gada februārī un noslēdzās oktobrī. Būvdarbus veica SIA "Tilts".

Gauso būvdarbu dēļ Stradiņa slimnīcai varētu iet secen pat 60 miljoni eiro ES naudas
Gauso būvdarbu dēļ Paula Stradiņa klīniskajai universitātes slimnīcai (PSKUS) varētu iet secen pat ap 60 miljoniem eiro Eiropas Savienības (ES) fondu finansējuma, nevis tikai 46 miljoni eiro, kā iepriekš izskanējis, intervijā Latvijas Televīzijas raidī...
Šogad saņemti jau 200 zvani no jauniešiem ar domām par pašnāvību

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) šī gada deviņos mēnešos saņēmusi ap 200 zvanu no jauniešiem, kuri apsver vai ir mēģinājuši izdarīt pašnāvību, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" pastāstīja inspekcijas vadītāja Gunita Kovaļevska...

Latvijas vēstnieks: Ēģipte cenšas spēlēt stabilizējošu lomu konfliktā ap Gazas joslu
Ēģipte vienmēr ir centusies spēlēt stabilizējošu lomu savā reģionā, un tā cenšas darīt to pašu arī konflikta saasinājumā starp Izraēlu un grupējumu "Hamās", intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" skaidroja Latvijas vēstnieks Ēģiptē Andris Razāns.


Komentāri