lv
AeKk0KAhyi0ZaQnggZDdSivvbMuRHc7lLwLpQpcY
2531487

ES konstatē 'Ozempic' viltojumu; aicina pirkt medikamentus tikai uzticamās aptiekās

ES konstatē 'Ozempic' viltojumu; aicina pirkt medikamentus tikai uzticamās aptiekās
Eiropas Zāļu aģentūra (EZA) ir izplatījusi brīdinājumu, ka Eiropas Savienībā (ES) un Lielbritānijā ir konstatētas viltotas diabēta zāles, tādēļ Latvijas Zāļu verifikācijas organizācija (LZVO) aicina iedzīvotājus medikamentus iegādāties tikai oficiālās un uzticamās aptiekās un interneta aptiekās, nekādā ziņā neizvēloties pirkt zāles nezināmās interneta vietnēs vai pēc sludinājumiem sociālajiem tīklos, portāls "Delfi" uzzināja organizācijā.
Kāpēc Latvijas iedzīvotājiem būtu jālieto zivju eļļa: ekspertu padoms (+VIDEO)

Starp preparātiem izvēloties tos, kuri satur tik daudz Omega-3, cik ir nepieciešams, tu vari sastapties ar būtisku cenu atšķirību.

Liela daļa Latvijas iedzīvotāju saskaras ar dažādu vitamīnu un vērtīgu mikroelementu trūkumu – par D vitamīnu ir runāts da...

Pašvaldību ieņēmumi 2024. gadā pieaugs par gandrīz 8% (+VIDEO)

Piedāvāts arī saglabāt pašvaldību noteikto prioritāro aizņēmumu kopējo summu 1,5 miljonu eiro apmērā, bet Rīgas valstspilsētai kā galvaspilsētai – 6 miljonu eiro apmērā.

Rīgā notika Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Domes sēde, kurā izskatīja Ministr...

Vācijā var parādīties jauna kreiso ekstrēmistu partija

Viena no ietekmīgākajām Vācijas politiķēm galēji kreiso nometnē Zāra Vāgenknehta, pametot savu līdzšinējo partiju "Die Linke" (Kreisie), gatavojas pirmdien paziņot par jaunas kreiso ekstrēmistu apvienības veidošanu.

"Zāras Vāgenknehtas alianse" sākotnēj...



Komentāri