lv
4exRyHIer04XP1XNhR7ltmUXT6yVf5DzceSQQ2LV
253019

Polija neļaus Lavrovam ierasties uz EDSO ārlietu ministru sanāksmi

Polija neļaus Lavrovam ierasties uz EDSO ārlietu ministru sanāksmi
Polija neļaus Krievijas ārlietu ministram Sergejam Lavrovam ierasties uz Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) ārlietu ministru sanāksmi, kas notiks 1. un 2. decembrī Lodzā, paziņoja Polijas Ārlietu ministrija.
Lielbritānijas premjerministrs Sunaks ieradies Kijivā
Lielbritānijas premjerministrs Riši Sunaks sestdien, 19. novembrī, ieradies vizītē Kijivā un ticies ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, pavēstīja Dauningstrīta un Ukrainas prezidenta birojs.
Cipuļa pilotētais bobsleja četrinieks izcīna sudrabu Eiropas kausa posmā
Emīla Cipuļa pilotētā bobsleja četrinieka ekipāža sestdien Lilehammeres trasē Norvēģijā sasniedza 2. vietu, gūstot Latvijas izlasē labāko panākumu Eiropas kausa posma sacensībās, liecina rīkotāju informācija.
Ar uzvaras vilcienu no Kijivas uz Hersonu – atjauno dzelzceļa satiksmi no Ukrainas galvaspilsētas uz atbrīvoto pilsētu Dņepras krastā
Izdevies atjaunot dzelzceļa savienojumu no Ukrainas galvaspilsētas Kijivas uz nesen atbrīvoto pilsētu Hersonu Dņepras upes krastā. Tam ir arī simboliska nozīme, jo Krievijas karavīri, atkāpjoties spridzināja un grāva infrastruktūru, lai nodarītu pēc ie...


Komentāri