lv
xithpQthz2SBhB4MD8MkL3cvG6iE2WgFQp668oKy
2528429

LTV valdē nopietnas domstarpības bijušas ilgāku laiku; jaunu konkursu SEPLP pagaidām nerīkos

LTV valdē nopietnas domstarpības bijušas ilgāku laiku; jaunu konkursu SEPLP pagaidām nerīkos
Dažu nedēļu laikā atlūgumus ir iesnieguši divi Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļi: septembra beigās to izdarīja par satura jautājumiem atbildīgais Kaspars Odiņš, bet Elīza Bērziņa, kas atbild par finanšu pārvaldību, to izdarīja oktobra vidū. Publiski savu atlūgumu Bērziņa motivēja ar skaļiem vārdiem par lieliem ģeopolitikas izraisītiem riskiem kādā LTV iepirkumā. LTV raidījums "de facto" vēsta, ka patiesībā LTV valdē jau ilgāku laiku valdījušas domstarpības un tās darbs pārāk atšķirīgo viedokļu dēļ bijis teju paralizēts.
Naktī Latvijai pietuvosies ciklons

Naktī Latvijai pietuvosies neliels ciklons no dienvidrietumiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Debesis būs apmākušās un lietus galvenokārt gaidāms valsts dienvidaustrumu rajonos. Saglabājoties lēnam vējam, dažviet ...

Nākamnedēļ brīžiem līs un pakāpeniski kļūs vēsāk

Lai gan nedēļas iesākumā diennakts gaišajās stundās vietām termometra stabiņš vēl pakāpsies virs +10 grādu atzīmes, nedēļas vidū atkal kļūs vēsāk un dienas un nakts temperatūras kļūs līdzīgākas, prognozē sinoptiķi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteorol...

Mirusi dzejniece Amanda Aizpuriete

Vakarnakt mirusi dzejniece un tulkotāja Amanda Aizpuriete, vietnē "Facebook" pavēstīja rakstnieks Arno Jundze. TāKā ziņo aģentūra LETA.

Aizpuriete dzimusi 1956.gadā Jūrmalā. Studējusi filoloģiju un filozofiju Latvijas Valsts universitātē (1974-1979), kā...



Komentāri