lv
E621oVGjZUQghdc0vG2HD6AqsNBav7tctXUXZL9Q
2523937

Milzu popularitāti ieguvušās sporta datorspēles: no latviešiem izceļas Porziņģis un Merzļikins

Milzu popularitāti ieguvušās sporta datorspēles: no latviešiem izceļas Porziņģis un Merzļikins
Katru sezonas sākumu augstākā līmeņa komandu sportā papildina arī jaunāko datorspēļu iznākšana, kas ir liels notikums gan sporta faniem, gan pašiem sportistiem, gan videospēļu mīļotajiem. Aizvadītajos gados diezgan ierasti ir tas, ka datorspēlēs iekļauti arī Latvijas sportisti, kuru prasmes tiek vērtētas pēc diezgan sarežģītas reitingu sistēmas.
Paziņoti kino festivāla Riga IFF desmitās sezonas laureāti

Rīgas Starptautiskajā kino festivāla ("Riga IFF"), kas no 12. līdz 22.oktobrim atzīmē savu desmitgadi kinoteātros Rīgā un tiešsaistē visā Latvijā, apbalvošanas ceremonijā "Riga IFF Awards" paziņoti šīs sezonas laureātus.

"Riga IFF" desmitajā sezonā žūri...

Krievija nav sinonīms Padomju savienībai - Vīķe-Freiberga

Krievija nav sinonīms Padomju savienībai, tāpēc to nekad nevajadzēja automātiski pieņemt kā ANO Drošības padomes dalībnieci ar veto tiesībām, drošības un ārpolitikas forumā "Rīgas konference 2023" sacīja eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, diskutējot p...

Foto: Noslēgusies Rīgas konferences otrā diena
Sestdien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā noslēgusies ikgadējā drošības un ārpolitikas foruma "Rīgas konference-2023" programma, kurai tiešsaistē sekot varēja arī portālā "Delfi".


Komentāri