lv
3bgRM4Q899Ysk3UqmMWSdkn1kzj9cXNFVahMCWOL
2521647

Drošības politikas eksperte: Pastāv bīstamība, ka Ungārija nostājas vienā pusē ar Ķīnu un Krieviju

Drošības politikas eksperte: Pastāv bīstamība, ka Ungārija nostājas vienā pusē ar Ķīnu un Krieviju
Pasaulei arvien izteiktāk polarizējoties, nav pareizi, ka Ungārijas līderis Viktors Orbāns dodas vizītē uz Ķīnu, kur tiekas arī ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu. Pastāv bīstamība, ka Eiropas Savienības un NATO dalībvalsts Ungārija tādējādi nostājas pretējā pusē Rietumeiropai. Vienlaikus tas nav pasaules gals, ar to vienkārši jātiek galā, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Atjaunos satiksmi Prāgas ielas dzelzceļa pārvada zonā

Noslēdzot "Rail Baltica" Prāgas ielas dzelzceļa pārvada dienvidu daļas izbūvi, šodien satiksmei atvērs Prāgas ielu dzelzceļa pārvada zonā, aģentūru LETA informēja būvniecības firmas "BeReRix" pārstāvji.

"BeReRix" ir pilnībā izbūvējis jaunā Prāgas ielas ...

Valsts rietumu daļā gaidāmas spēcīgas lietusgāzes

Sestdien valsts rietumu daļā gaidāmo stipro lietusgāžu dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

Laik posmā...

Jaunmoku pils senatnes cienītājiem atklās savus noslēpumus (+VIDEO)

Šogad Leģendu nakts vakarā ļaus izdzīvot pagātni un tagadni.

Cauri rudens vējiem arī Tukuma pusē 28.oktobrī tiks atklāti patieso leģendu stāsti Latvijas Piļu un muižu asociācijas organizētās "Leģendu nakts 2023" ietvaros.

Izdzīvo dažādos Jaunmoku pils s...



Komentāri