lv
mvHVEI1hwjaOsazfpfefLdr1wWt6GorOW1UHr4Xz
2520538

Savas asprātības upuris – komponists Juris Karlsons

Savas asprātības upuris – komponists Juris Karlsons
Komponists, savulaik arī Latvijas Mūzikas akadēmijas rektors un kompozīcijas katedras vadītājs Juris Karlsons ir liels jokotājs un arī filozofs. Sarunu raidījumā "Daudz laimes, jubilār!" viņš sākumā atsaka, rezignēti nosakot: "Kuru gan tas interesē?" Tas ir saprotams, jo pirms laika komponists publiski dalījies savā pārliecībā, ka "būtībā jau neko jaunu nevar vairs pateikt neviens. [..] Pasaule ir pilna ar muzikālu un ne-muzikālu informāciju. Lai pateiktu kaut ko jaunu, jābūt lielam uzdrošināšanās procentam."
«Blue Jackets» ar Merzļikinu rezervē uzvara NHL spēlē
Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins piektdien neizgāja uz ledus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, viņa pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnot uzvaru savā laukumā.
Stradiņa universitāte izdomās, kā vienkāršot latviešu valodu (+VIDEO)

Par mediju saturu rūpējas Kultūras ministrija.

Oktobrī un novembrī Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Komunikācijas fakultāte sadarbībā ar Kultūras ministriju rīko profesionālās pilnveides nodarbības "Veicini sabiedrības informētību ar vienkāršo valodu!...

Latvijā psiholoģisku palīdzību saņēmuši 83 Ukrainā bērnu slimnīcas pacienti

Šodien lielākās bērnu slimnīcas Ukrainā Ohmatdyt pacienti tikās ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu un Ukrainas vēstnieku Latvijā Anatoliju Kucevolu, informēja VS.LV Bērnu slimnīcas fondā.

Tikšanās notika Bērnu slimnīcas fonda (BSF) organizētās psiholoģ...



Komentāri