lv
NXSk9EQ1oKlNWVEC0i89x6BIaGcbRF01NFNpXOer
2514739

Rīgā ieviesīs īslaicīgas izmaiņas dažos autobusa maršrutos

Rīgā ieviesīs īslaicīgas izmaiņas dažos autobusa maršrutos

No šodienas plkst.20 līdz 22.oktobra kustības noslēgumam tiks veikti asfaltēšanas darbi Slokas un Kalnciema ielas krustojumā, tādēļ būs īslaicīgas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršrutā, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

37., 41. autobusi virzienā uz Daugavgrīvu un Imantu kursēs pa maršrutu līdz Vanšu tiltam, tālāk pa Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, nobrauktuvi uz Daugavgrīvas ielu pie Latvijas Bankas naudas glabātuves, Mārtiņa ielu, Slokas ielu un tālāk pa maršrutu.

Būs slēgta pietura "Valsts arhīvs". Uz šo laiku 37. un 41. maršruta autobusi papildu apstāsies pieturvietā "Mārtiņa iela".

54.autobuss virzienā uz Voleriem kursēs pa maršrutu līdz Slokas ielai, tālāk pa Slokas ielu, Kalnciema ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu, Melnsila ielu, Vīlipa ielu, Dzirciema ielu un tālāk pa maršrutu.

Stājas spēkā bargāki sodi par robežas nelegālas šķērsošanas atbalstīšanu

Stājušies spēkā Saeimā pieņemtie grozījumi Krimināllikumā, ar kuriem pastiprināta kriminālatbildība par personas nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai.

Likuma izmaiņas rosināja veikt deputāts Edvards Smiltēns (AS). Pēc tam Saeimas Juridiskā komisi...

Kariņš: Situācijas attīstību Tuvajos Austrumos ļoti grūti prognozēt

Situācijas attīstību Tuvajos Austrumos pašlaik ir ļoti grūti prognozēt, jo tur kuru katru brīdi var kaut kas notikt un var arī nekas nenotikt, šorīt LTV "Rīta panorāmā" izteicās Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV).

Politiķis atzīmēja, ka lie...

Ieva Ilvesa: Latvija palīdzēs Ukrainai digitāli
Ir pierasts un pašsaprotams – Latvija palīdz Ukrainai un proporcionāli mūsu valsts apmēram mēs, tāpat kā mūsu kaimiņvalstis, esam starp vadošajām atbalsta sniedzējām. Tagad mūsu palīdzība sasniegs ukraiņus arī tehnoloģiju nozarē, un ir pamats lepoties ...


Komentāri