lv
1JVZCv9EVz0UrY3Ttvjt8U7MeIUjPegdyFgR0Gjh
2514472

Porziņģis ar 14 punktiem kaldina «Celtics» uzvaru NBA pēdējā pārbaudes spēlē; Bertāns ar «Thunder» zaudē

Porziņģis ar 14 punktiem kaldina «Celtics» uzvaru NBA pēdējā pārbaudes spēlē; Bertāns ar «Thunder» zaudē
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pēdējā pārbaudes spēlē izcēlās ar 14 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām un palīdzēja Bostonas "Celtics" izcīnīt uzvaru. Tikmēr Dāvis Bertāns pēdējā pārbaudes mačā guva 9 punktus, taču viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" piedzīvoja neveiksmi.
Hokejists Balinskis ar «Panthers» NHL spēlē izcīna uzvaru; Girgensonam un «Sabres» neveiksme
Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" ceturtdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē. Savukārt latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" piedzīvoja neveiksmi.
Latvijā bērnu ar uzvedības problēmām iekļaušanai sabiedrībā trūkst naudas un koordinācijas
Latvijā ir ap desmit tūkstošiem jauniešu, kuri pārkāpj likumu, klaiņo, ilgstoši neiet uz skolu un ir atkarību varā. Lai gan nepilngadīgo noziedzība pēdējo desmit gadu laikā mazinās, sevišķi smagu noziegumu skaits nemainās. Nav arī prognožu, ka bērnu ar...
Uz Vidzemes šosejas pie Siguldas veidojas apledojums

Šorīt vietām Siguldas apkārtnē apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi".

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Vidzemes šosejas posmā no Siguldas līdz Līgatnei. Pa reģionālajiem autoceļiem apmierinoši ...



Komentāri