lv
vwrFqGjZgPmmvIJRgHyQWpK8RtLlTQOZt69mxJ0D
2512045

«airBaltic» līdz gada beigām pārtrauc lidojumus uz un no Telavivas

«airBaltic» līdz gada beigām pārtrauc lidojumus uz un no Telavivas

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic", ņemot vērā pašreizējo situāciju Izraēlā, atcēlusi visus plānotos lidojumus uz un no Telavivas līdz 2024.gada 1.janvārim, informē "airBaltic" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka pasažieru, darbinieku un lidojumu drošība ir "airBaltic" galvenā prioritāte. Lidsabiedrība uztur ciešus kontaktus ar valsts un starptautiskajām iestādēm. Tādējādi uzņēmums saglabā elastību un ir gatavs nepieciešamības gadījumā pielāgot lidojumu grafiku.

"airBaltic" aicina visus ietekmētos pasažierus pārbaudīt rezervācijas lidsabiedrības mājaslapā, lai saņemtu atmaksu, vai arī sazināties ar "airBaltic" zvanu centru par citām iespējamām izmaiņām pa tālruni +371 6700 6006.

Latvijas kamaniņu sporta izlase dosies uz treniņnometni Altenbergā, Vācijā

Sestdien, 21. oktobrī, Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase izbrauks uz Altenbergu, Vācijā, kur no 23. līdz 26. oktobrim norisināsies starptautiskā treniņu nometne, informēja VS.LV Latvijas Kamaniņu sporta federācijā.

Uz Altenbergas treniņnometni d...

Siliņa: Efektīvai austrumu robežas sargāšanai jāizmanto videosistēmas

Uz Latvijas austrumu robežai nepieciešamas arī videosistēmas un cita veida elementi, lai kāpinātu robežapsardzības kapacitāti un efektivitāti, norāda premjere Evika Siliņa (JV), kura ceturtdien apmeklēja austrumu robežu.

Ministru prezidente norāda, ka v...

Latvijas un Lietuvas lielākie uzņēmumi atguvuši optimismu par biznesa izaugsmi

Latvijas un Lietuvas lielākie uzņēmumi ir atguvuši zināmu optimismu par biznesa izaugsmi, aģentūru LETA informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veikto Baltijas lielo uzņēmumu finanšu direktoru aptauju.

Vienlaikus bankā norāda, ka uzņēmēji Igaunij...



Komentāri