lv
ObmZ3ALZnsPtHBvP0MyssgZbtcEJp1cSHwsuOj3z
2503685

Mediju ētikas padome izvētījusi Dombura sūdzību par 'Privātās Dzīves' vāku

Mediju ētikas padome izvētījusi Dombura sūdzību par 'Privātās Dzīves' vāku
Šovasar vairākas Latvijas sabiedrībā atpazīstamas personības saskārās ar nepatīkamu parādību – viņu vārdi un attēli sociālajos tīklos zibēja krāpniecisku publikāciju mutulī. Viņu vidū "izmantots" arī žurnālists, LTV raidījuma "Kas notiek Latvijā?" vadītājs Jānis Domburs. Jūlijā pašmāju dzīvesstila žurnāls "Privātā Dzīve" vēstīja par šīm krāpnieciskajām ziņām, taču formāts, kādā tas izdarīts, lika Domburam vērsties Latvijas Mediju ētikas padomē (LMĒP).
Timma apmierināts ar jauno klubu un uz izlasi ļaunu prātu netur; arī valstsvienībā neviens nav apvainojies
Latvijas basketbolists Jānis Timma atzīst, ka ļoti emocionāli reaģējis uz to, ka viņu kā vienu no pēdējiem atskaitīja no valstsvienības pirms Pasaules kausa izcīņas, taču viņš netur ļaunu prātu par šo treneru lēmumu. Tagad viņš ir apmierināts ar savu l...
Mediķi ar veselības ministru pārrunās turpmākās pirmsstreika darbības

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) padome šodien uzklausīs veselības ministru Hosamu Abu Meri (JV) un LVSDADA Streika komiteju, lai lemtu par turpmākajām darbībām sarunās ar Veselības ministriju (VM).

Kā aģentūru LE...

Veselības ministrs: Publiskajā sektorā neprotam saimniekot

Latvijā ir problēma, ka publiskajā sektorā neprotam saimniekot, šādu viedokli intervijā laikrakstam "Diena" paudis veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ministrs atzinis, ka neprasmīgas saimniekošanas rezultātā arī slimnīcās veidojas situācijas, ka i...



Komentāri