lv
WGbjZoIpkqzcXJYSh10fuGZP6KUQx5oDtlC2U7Vh
2492733

«Solis uz nākotni»: Organizācijas spēju palielināšana projekta ietvaros

«Solis uz nākotni»: Organizācijas spēju palielināšana projekta ietvaros

Projekts "Solis uz nākotni", kura mērķis ir stiprināt un veicināt organizācijas kapacitāti, ir sasniedzis būtiskus panākumus pēdējo mēnešu laikā Kultūras biedrības “Alternatīvā Realitāte” darbībā.

Tas ir guvis organizācijas dalībnieku atzinību par tā spēju apvienot praksi ar teoriju, vienlaikus palīdzot dalībniekiem izprast un pilnveidot savas prasmes un zināšanas projektu vadības procesos.

Projekta ietvaros tika veikti vairāki būtiski pasākumi un apmācības. Starp tiem bija NVO personāla un brīvprātīgo apmācības "Brīvprātīgā darba koordinēšanā" un "Komunikācijas prasmju apmācības un komandas saliedēšana", kuras palīdzēja uzlabot darbinieku un brīvprātīgo koordinācijas prasmes, kā arī komunikācijas prasmes grupās. Tāpat tika ieviestas inovatīvas pieejas projektu vadībā un procesu uzraudzībā, sniedzot dalībniekiem iespēju iepazīties ar dažādām metodoloģijām, piemēram, Agile un Ūdenskrituma metodoloģijām un sākt pielietot tās praksē, labāk izprotot “lielo bildi” organizācijas darbībā un praktiskos soļus organizāciasj darbības īstenošanā.

"Projekta galvenais uzdevums bija veicināt organizācijas iekšējo spēju palielināšanu, lai nodrošinātu ilgtspējīgu attīstību un paaugstinātu efektivitāti. Mēs esam pārliecināti, ka šie pasākumi un apmācības ir devuši mums vērtīgus instrumentus un metodes, lai sasniegtu šos mērķus," sacīja projekta "Solis uz nākotni" vadītāja Irina Kurpniece.

Projektu finansēja Sabiedrības integrācijas fonds, kura mērķis ir veicināt sabiedrības saliedētību un pilsonisko līdzdalību. Finansējums no fonda ļāva organizācijai realizēt vairākus pasākumus, kas bija ļoti būtiski projekta mērķu sasniegšanai.

Mēs aicinām medijus un interesentus sazināties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju par projekta "Solis uz nākotni" rezultātiem un tā turpmākajiem plāniem.

Šīs raksts sniedz ieskatu par projekta "Solis uz nākotni" panākumiem un tā ietekmi uz biedrības kapacitāti. Mēs ceram, ka šis stāsts iedvesmos arī citus uzņemties līdzīgus projektus un investēt savas organizācijas attīstībā.

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.” / “Raksts “"Solis uz nākotni": Organizācijas spēju palielināšana projekta ietvaros“ ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raksta “"Solis uz nākotni": Organizācijas spēju palielināšana projekta ietvaros“ saturu atbild Kultūras biedrība “Alternativā Realitāte”

VDD konstatējis atsevišķus pret Izraēlas tautu vērstus izteikumus
Kopš teroristiskās organizācijas "Hamas" uzbrukuma Izraēlai Valsts drošības dienests (VDD) Latvijas informatīvajā telpā ir konstatējis atsevišķus pret Izraēlas tautu vērstus izteikumus, atzina dienestā.
Iznācis jaunākais WTA rangs - kur atrodas Ostapenko?

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ir zaudējusi vienu vietu un ieņem 14.pozīciju.

Ostapenko iepriekšējā nedēļā piedalījās Seulas "WTA 250" sērijas turnīrā, piedzīvojot negaidītu zaudējumu pir...

Kazakevičs: Mums iestājās gan mentālo, gan fizisko spēku izsīkums

Latvijas futbola izlasei svētdien 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā ar Turciju pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem iestājās gan fizisko, gan mentālo spēku izsīkums, pēc zaudējuma teica valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

La...



Komentāri