lv
Z31xr96hN2t7c8aelIjfL564QOdih4POzq3fdHau
2492242

Pašvaldībām nākamgad no valsts budžeta nepieciešami papildu 25,5 miljoni eiro

Pašvaldībām nākamgad no valsts budžeta nepieciešami papildu 25,5 miljoni eiro
Tikai 13 pašvaldībām nākamgad budžeta pieaugums uzlabos situāciju, bet 30 vietvarām līdzekļu pietrūks obligāto funkciju izpildei. Lai nākamgad pašvaldības varētu dzīvot tāpat, kā šogad, no valsts budžeta būtu nepieciešami papildu 25,5 miljoni eiro, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja Reģionālo attīstības centru un novadu apvienības izpilddirektors Vents Armands Krauklis.
«airBaltic» plāno veikt evakuācijas reisu no Izraēlas

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" pēc Ārlietu ministrijas (ĀM) aicinājuma šodien plāno veikt speciālu evakuācijas reisu no Izraēlas, aģentūru LETA informēja ĀM preses sekretāre Diāna Eglīte.

Viņa norādīja, ka ĀM ir aicinājusi "airBaltic" veik...

Pededzes un Vientuļu robežšķērsošanas vietās uzstādīti betona aizslietņi

Aizvadītajā naktī ir apturēta Pededzes un Vientuļu robežšķērsošanas vietu darbība uz Latvijas-Krievijas robežas un šajās vietās ir uzstādīti betona aizslietņi, intervijā Latvijas Radio informēja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Viņš piebilda...

Latvijas iestādes turpina masveidā saņemt zema riska terorisma draudus

Arī naktī uz pirmdienu vairāki simti skolu, bērnudārzu un mācību centru visā Latvijā e-pastos ir saņēmuši anonīmas draudu vēstules krievu valodā, taču fiziska apdraudējuma šīm iestādēm nav un evakuācija nav jāveic, informē Valsts policija.

Policija info...



Komentāri