lv
nFfYXp6XU7BYXgU9FhvjKdaBOwjypSUWDZBiP3VL
2476543

Krāslavas novadā pazudusī sieviete ar meitiņu ir dzīvas - atrodas ārpus Latvijas

Krāslavas novadā pazudusī sieviete ar meitiņu ir dzīvas - atrodas ārpus Latvijas

Valsts policija dalījusies ar jaunāko informāciju Svetlanas un Karīnas Ižikas meklēšanā.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1984.gadā dzimušo Svetlanu Ižiku kopā ar meitu 2020.gadā dzimušo Karīnu Ižiku. 1.oktobrī viņas pazuda no Krāslavas novada, Robežnieku pagasta bez vēsts un nav zināma precīza viņu atrašanās vieta.

Šodien, 13. oktobrī, meklēšanas vēsts tika atjaunota. Valsts policijas rīcībā ir informācija par abu personu atrašanās vietu ārpus Latvijas, viņas ir dzīvas. Ņemot vērā, ka turpinās meklēšana un procesuālās darbības, šobrīd Valsts policija no plašākiem komentāriem atturās.

Sieviete ir aptuveni 165cm gara, vidējas miesas būves. Bija ģērbusies tumšās biksēs, tumšā jakā. Meitene ir aptuveni 98cm gara, vidējas miesas būves, bija ģērbusies rozā krāsas cepurē, sarkani - brūnā vestē ar dzeltenām puķēm, tumšās biksēs, tumšā jakā un rozā gumijas zābakos.

Sievietei un meitenei ir veselības problēmas.

Valsts policija aicina aplūkot sievietes un meitenes attēlu un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņu iespējamo atrašanās vietu zvanot pa tālruņa numuru 67006734, 65403310 vai 110.

Hibrīduzbrukums? Rinkēvičs izteicies par skolās saņemtajiem draudiem (+VIDEO)

Iespējams, Latvijas skolās saņemtie draudu e-pasti ir daļa no hibrīduzbrukuma, šādu viedokli intervijā TV24 pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Prezidents atteicās vērtēt notikušo, kamēr atbildīgās institūcijas nav nākušas klajā ar izmeklēšanas s...

TIEŠRAIDE: Latvija – Īrija. U-21 Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas spēle
Latvijas U-21 futbola izlase piektdien Jelgavā tiekas ar Īrijas vienaudžiem 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv. 
Maskavas nama ēka varētu pāriet valsts īpašumā

Saeimas Nacionālās drošības komisija (NDK) iesniegusi likumprojektu, kas paredz, ka ēka "Maskavas nams" Rīgā, Marijas ielā 7, pāriet Latvijas valsts īpašumā.

Likuma mērķis esot garantēt Latvijas valsts drošību, tostarp nepieļaut un savlaicīgi novērst d...



Komentāri