lv
xfFZaTP2mJmMY3bc9cAAxup4JXRUJNJEXLREfQsz
2476035

Vakar pieķerti desmit dzērājšoferi - trijiem būs jāšķiras no sava auto

Vakar pieķerti desmit dzērājšoferi - trijiem būs jāšķiras no sava auto

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 13 cilvēki, tostarp četri gājēji, viens velosipēdists un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kopumā 24 stundu laikā reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 bijuši ar cietušajiem, bet bojāgājušo nav.

Pie stūres alkohola reibumā pieķerti desmit automašīnu un motociklu vadītāji, septiņos gadījumos alkohola koncentrācija pārsniedza pusotru promili, tāpēc tika sākti kriminālprocesi. Trijos no šiem kriminālprocesiem vadītājiem tiks konfiscēts transportlīdzeklis.

Ceturtdien par dažādiem pārkāpumiem ceļu satiksmē VP kopumā noformējusi 433 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 167 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, liecina dienesta apkopotā statistika.

«Latviešiem nebūtu jāmaksā dārgāk par zālēm nekā Lietuvā vai Igaunijā»

Veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV) vēlas panākt zāļu cenu samazinājumu, lai Latvijas iedzīvotajiem nav jāmaksā dārgāk nekā Lietuvā vai Igaunijā un lai pacientiem būtu pieejami inovatīvi un efektīvi medikamenti, kas nodrošina efektīvu ārstēšanu.

Kā...

Arī Igaunijā novērotas draudu skolām aktivitātes

Arī Igaunijā novērotas līdzīgas aktivitātes kā šonedēļ Latvijā, kur lielam skaitam skolu un bērnudārzu tika izsūtītas anonīmas draudu vēstules krievu valodā, intervijā LTV "Rīta panorāmai" sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Abu kaimiņva...

Latvijas deputāte aicina konfiscēt Krievijas īpašumus Ukrainas atbalstam

Saeimas priekšsēdētājas biedre, Latvijas delegācijas Eiropas Padomes Parlamentārajā asamblejā vadītāja Zanda Kalniņa-Lukaševica (JV) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas rudens sesijā aicināja konfiscēt Krievijas īpašumus Ukrainas atbalstam, inform...



Komentāri