lv
i1V5tmNrKetQVFmEorIDZL1JuTrNDs7C46ZbAn2m
247470

Jaunieši Papes pusē četros mēnešos uzbūvē māju tikai no dabīgiem materiāliem

Jaunieši Papes pusē četros mēnešos uzbūvē māju tikai no dabīgiem materiāliem
Dizaineri Paula Pasīte-Muiteniece (24) un Martins Muitenieks (26) četru mēnešu laikā pašu rokām uzbūvēja māju, izmantojot tikai dabīgus materiālus, un no Rīgas pārvācās uz Papi. "Pieci.lv" podkāstā "Kā ir būt" viņi atzina, – lai to paveiktu, nācies iet cauri gan fiziskiem, gan emocionāliem izaicinājumiem, taču tagad jaunieši nelielo namiņu var saukt par savām mājām, un ir pārliecināti, ka kopā var paveikt neiespējamo.
Topošās koalīcijas partiju vidū visvairāk līdzekļu vēlēšanām tērējis "Apvienotais saraksts"
Rīga, 19.nov., LETA. Topošās koalīcijas partiju vidū visvairāk finanšu līdzekļu oktobrī notikušajām 14.Saeimas vēlēšanām tērējis politiskais spēks "Apvienotais saraksts" (AS), liecina partiju darbības pārskati par vēlēšanām.

Rīga, 19.nov., LETA...

Visā Latvijā sestdienas rītā apledo autoceļi
Šorīt visā Latvijā ir apgrūtināta braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, jo ceļi apledo, liecina "Latvijas valsts ceļu" (LVC) operatīvā informācija.
Pauts, Drāzējs, Mauceklis un Diršs – nevainīgi latviešu uzvārdi. Skaidro Ilmārs Mežs
Saistībā ar uzvārdu došanu latviešiem līdz pat mūsdienām pastāv dažādi mīti un nostāsti – gan par to, kā sliktie muižnieki vēlējušies izsmiet zemniekus, dodot tiem rupjus uzvārdus, gan to, ka teju katrs otrais latvietis patiesībā ir barona vai kāda ārz...


Komentāri