lv
lMi1UqaHpnVYurlaupvmI3KQ0CliBOj55BzlcluJ
2466712

No autoceļiem ir novākti 1219 koki, bet vētras bojājumu novēršana vēl turpinās

No autoceļiem ir novākti 1219 koki, bet vētras bojājumu novēršana vēl turpinās

VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) vēl turpina novērst pagājušās nedēļas nogales vēja radītos bojājumus, informēja LVC pārstāvji.

LVC pārstāvji norāda, ka pēc vētrām pagājušajā nedēļā no valsts autoceļiem ir novākti 1219 koki, kā arī ir bojātas divas ceļazīmes, četri metri barjeru, viena kopne un sagriezti divi luksofori.

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijā divas diennaktis plosījās vētra. Vēja ātrums brāzmās sasniedza ātrumu 30 metri sekundē.

Jau vēstīts, ka pērn LVC apgrozījums bija 19,241 miljons eiro, kas ir par 0,1% mazāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas peļņa saruka par 40,1% - līdz 182 934 eiro.

LVC izveidota 2004.gada nogalē un pieder valstij. Uzņēmums pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām. LVC pārvalda vairāk nekā 20 000 kilometru valsts autoceļu.

Ir ideja, kad Balticconnector varētu atsākt darboties. Tas nebūs tik drīz...

Lai salabotu Somiju un Igauniju savienojošā zemūdens gāzesvada "Balticconnector" bojāto posmu, būs nepieciešami vismaz pieci mēneši, līdz ar to gāzesvads varētu atsākt darboties ne agrāk kā nākamā gada aprīlī, trešdien paziņoja Somijas gāzes pārvades t...

Liek nojaukt ēku pie nozāģētā Mārupes dižozola; stumbrā iemitinājušās aizsargājamas skudras
Pirmās instances tiesa atcēlusi būvatļauju, kas izsniegta rindu mājas būvniecībai Mārupē pie nozāģētā dižozola. Savukārt nozāģētā dižkoka stumbru nedrīkst pārvietot, jo tur iemājojusi aizsargājama suga – spožās skudras, trešdien vēsta Latvijas Televīzi...
«TTT Rīga» basketbolistes pārliecinoši uzvar Eirokausa sezonas pirmajā spēlē
Latvijas čempionvienība basketbolā "TTT Rīga" trešdien Salaspilī FIBA Eirokausa sezonas pirmajā mačā izcīnīja pārliecinošu panākumu. Rīdzinieces F apakšgrupas spēlē savā laukumā ar rezultātu 81:56 pārspēja Slovākijas komandu "Ružomberok".


Komentāri