lv
QIvIbNt4b6Yb2qz8j8a3uQqglR2R1VjSbmmUhA7G
2466479

Pārtrauksi darboties Gazas joslas vienīgā spēkstacija

Pārtrauksi darboties Gazas joslas vienīgā spēkstacija

Degvielas trūkuma dēļ trešdien slēgta vienīgā spēkstacija Gazas joslā, paziņojušas Gazas joslas amatpersonas.

Pēc Gazas joslā valdošā grupējuma "Hamas" uzbrukumiem Izraēlai nedēļas nogalē Izraēla ir atbildējusi ar Gazas joslas apšaudi un ir aplenkusi šo palestīniešu teritoriju.

"Vienīgā spēkstacijas Gazas joslā pārtrauca darboties plkst.14 (plkst.12 pēc Latvijas laika)," paziņoja Gazas joslas elektroenerģijas pārvaldes vadītājs, kurš jau iepriekš brīdināja, ka spēkstacijai sāk trūkt degvielas.

Izraēla ir pilnībā aplenkusi Gazas joslu, liedzot piegādāt šai teritorijai ūdeni, elektrību un degvielu un apņēmusies turpināt aplenkumu, kamēr netiks likvidēti "Hamas" draudi Izraēlai un pasaulei, paziņoja Izraēlas enerģētikas ministrs Izraēls Kacs.

Latvijas futbola izlases spēlētājam konstatētas lauztas ribas

Latvijas vīriešu futbola izlasei gaidāmajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā nevarēs palīdzēt Antonijs Černomordijs un Dmitrijs Zelenkovs, pirmsspēles preses konferencē atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Ceturtdi...

Latvijas handbolistes Eiropas čempionāta kvalifikāciju sāk ar smagu sakāvi Slovēnijā
Latvijas sieviešu handbola valstsvienība trešdien izbraukumā ar 13:51 zaudēja Slovēnijai izlasei pirmajā spēlē 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas grupā. 
«Latvijas valsts meži» rīko konkursu un palielina kapitālu (VIDEO)

Tendences kokapstrādes nozarē liecina par vēlmi pārvarēt krīzes parādības.

Lai nodrošinātu kvalitatīvas un savlaicīgas kokmateriālu piegādes klientiem, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinājusi atklātu konkursu “Kokmateriālu ar garumu līdz 16 metrie...



Komentāri