lv
gPUdhhFOOAnYuaN09sCoLWh2vLwPnY8jY1TRMqtn
2463723

Slovākijas fani steidz izpirkt hokeja čempionāta biļetes jau pirmajā tirdzniecības dienā

Slovākijas fani steidz izpirkt hokeja čempionāta biļetes jau pirmajā tirdzniecības dienā
Otrdien sākās dienas biļešu komplektu tirdzniecība uz pasaules hokeja čempionāta spēlēm, kas 2024. gada maijā risināsies Čehijā – Prāgā un Ostravā. Latvijas hokeja izlase spēles aizvadīs Ostravā salīdzinoši nelielajā "Ostravar" arēnā, un, kā pārliecinājās LSM.lv, biļetes uz dažām dienām, kad jāspēlē arī Latvijas valstsvienībai, pazuda ļoti ātri.
Šonakt draudu e-pastus saņēmuši arī bērnudārzi, taču policija aicina tos ignorēt

Aizvadītajā naktī draudu e-pastus par it kā iespējamiem drošības riskiem saņēmušas arī daudzas Latvijas pirmsskolas izglītības iestādes, tomēr Valsts policija (VP) aicina saglabāt vēsu prātu un turpināt darbu ierastajā ritmā, nekādus evakuācijas pasāku...

Draudu e-pastus šonakt saņēmuši arī bērnudārzi; policija atgādina – evakuācija nav nepieciešama
Naktī uz trešdienu, 11. oktobri, līdzīgus draudu e-pastus, kādus jau otrdien saņēma aptuveni 300 skolu, saņēmuši arī aptuveni 400 bērnudārzi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" atklāja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.
VISC atlaidusi vecāko eksperti Kursīti

Valsts izglītības satura centrs (VISC) pārtraucis darba attiecības ar VISC vecāko eksperti Ritu Kursīti, ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Darba attiecības pārtrauktas pēc Kursītes 25.septembrī sniegtās intervijas "Panorāmai", kurā v...



Komentāri