lv
BQAqmPZSimQelqybGAQsPbTOWYefrv2MOkewxEUW
246247

Uztura speciāliste: Vegānisks cīsiņš nebūs veselīgāks par līdzīgu gaļas produktu

Uztura speciāliste: Vegānisks cīsiņš nebūs veselīgāks par līdzīgu gaļas produktu
Vegāniskais jeb augu valsts uzturs ir vērtīgs un kvalitatīvs tad, ja tā pamatā ir svaigi produkti, nevis veikalos nopērkamie rūpnieciski pārstrādātie vegāniskie produkti, kas nebūs veselīgāki par līdzīgiem sarkanās gaļas produktiem. Vegānisks uzturs var būt pilnvērtīgs un sabalansēts, ja tiek plānots, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" uzsvēra uztura speciāliste Guna Bīlande.
Aptauja: 92% Latvijas iedzīvotāju ikdienā klausās mūzikas ierakstus
Rīga, 19.nov., LETA. Vairākums jeb 92% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem ikdienā klausās mūzikas ierakstus, liecina Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) un socioloģisko pētījumu aģentūras "Kantar" veiktā socioloģiskā apt...
Sestdienas rīts Latvijā - vēsākais un sniegotākais kopš aprīļa
Rīga, 19.nov., LETA. Sestdienas rītā valsts lielāko daļu klāj plāna sniega sega, tās biezums pārsvarā nepārsniedz vienu divus centimetrus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Rīga, 19.nov., LETA. Sestdienas...

Sestdien būs sniegs un mākoņi, vien vietām uzspīdēs saule
Sestdien laiks būs mākoņains, debesis skaidrosies vien vietām un daudzviet snigs, portāls "Delfi" noskaidroja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC).


Komentāri