lv
cGSkZ7cTkCvXpinDpxu7VdFIuE1JoGXiE9jjKxVU
2455709

Igaunijā un Lietuvā izpalicis pandēmijas trieciens psihiatru slodzei

Igaunijā un Lietuvā izpalicis pandēmijas trieciens psihiatru slodzei
“Dzīve tagad ir tik strauja, ka visi jau aizmirsuši pandēmiju,” uzskata Lietuvas Psihiatru asociācijas vadītāja Ramune Mazaļauskiene. To problēmu hierarhijā izkonkurējis karš, bezdarbs, naudas trūkums, nesaskaņas ģimenēs un citas ikdienas raizes. Līdzīga situācija ir Igaunijā. Visās Baltijas valstīs slodzi palīdz mazināt arī organizācijas, kas izglīto un informē, kā cilvēks sev var palīdzēt pats. Tikmēr vienīgi Latvijas speciālisti sūkstās, ka šobrīd cīnāmies ar masveidīgām Covid-19 pandēmijas atstātām sekām uz cilvēku psihisko veselību.
Latvijas naftas drošības rezerves no 2024. gada pakāpeniski nonāks valsts īpašumā
Valsts naftas drošības rezerves no nākamā gada pakāpeniski sākt iegādāties valsts īpašumā, kas nozīmē, ka tās arī tiks glabātas tikai Latvijas teritorijā. To ārkārtas sēdē pirmdien, 9. oktobrī, lēma valdība, informēja Ekonomikas ministrijā (EM).
Bļugers pamet treniņu savainojuma dēļ

Latvijas hokejists Teodors Bļugers, kurš spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Vankūveras "Canucks", svētdien atstāja treniņu savainojuma dēļ, ziņo Kanādas laikraksts "Vancouver Sun".

Tiek ziņots, ka Bļugers sasitumu ir guvis jau pēdējā pārbaudes sp...

Operācijās Gazas joslā iespējami lieli civilie upuri, nav izslēgti triecieni arī pa Irānu, spriež Graube
Ja Izraēla sāks militārās operācijas Gazas joslas pilsētās ar konvenciālajiem ieročiem, noteikti gaidāmi ļoti lieli civilie upuri, pauda bijušais Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Raimonds Graube.


Komentāri