lv
rrcazzQVFF52BTY4H8HoYaN0BZ2WBIYn6hHcsXEM
2454884

Pēc vēja brīvdienās situācija LVM mežos nav ārkārtēja

Pēc vēja brīvdienās situācija LVM mežos nav ārkārtēja

Pēc vēja brīvdienās situācija AS "Latvijas valsts meži" (LVM) mežos nav ārkārtēja, aģentūrai LETA pauda LVM Komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs.

Viņš sacīja, ka patlaban nav konstatētas lielas vienlaidu vējgāzes. Galvenokārt mežos ir vēja lauzti vai gāzti atsevišķi koki.

Vienlaikus Kotovičs norādīja, ka mežu apsekošana turpinās.

Kā ziņots, aizvadītā nedēļas nogalē visā Latvijā plosījās vētra.

Tāpat ziņots, ka LVM apgrozījums pērn bija 566,612 miljoni eiro, kas ir par 39,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 242,193 miljoni eiro. LVM apsaimnieko valstij piederošās meža zemes.

LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja ir Zemkopības ministrija.

Krastiņa trenētā Ukrainas volejbola izlase olimpiskajām spēlēm nekvalificējas

Latvijas trenera Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas vīriešu volejbola izlase nedēļas nogalē Riodežaneiro 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pēdējos divos mačos svinēja vienu uzvaru, Parīzes spēlēm nekvalificējoties.

Ukrainas volejbolisti...

Oskars Ozoliņš: Mikročipu ražotnes izveide – Latvijas iespēja iekarot stabilu vietu pasaules ekonomikā
Latvija ir maza valsts, kurā nav attīstīta rūpnieciskā industrija. Neesam aplaimoti ar tādām zemes bagātībām kā nafta vai citiem dabas resursiem. Bet mums ir kāds cits – nenovērtējams – resurss, proti, mūsu cilvēku spējas un zināšanas. Zināšanu ietilpī...
LTRK iebilst pret uzņēmumu ienākuma nodokļa nomaksu tā aprēķināšanas brīdī

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) iebilst pret Finanšu ministrijas (FM) izstrādātajiem grozījumiem Uzņēmumu ienākuma nodokļa likumā, kas paredz, ka par uzņēmumu ienākuma nodokļa (UIN) samaksas brīdi nosaka nevis peļņas sadali, bet tā ...



Komentāri