lv
R5S5zc3aZrAGWPEWaAcwfrb39hvV7dlgXPJ0BNoE
2450388

Rītdien vējš Latvijā pierims - gaidāma arī saule

Rītdien vējš Latvijā pierims - gaidāma arī saule

Pirmdien debesis būs apmākušās, tomēr brīžiem uzspīdēs arī saule, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Daudzviet palaikam gaidāms lietus. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš, kas piekrastē vēl saglabāsies brāzmains.

Gaiss iesils līdz +5…+10 grādiem, piekrastē līdz +11 grādiem.

Rīgā dienā mainīgs mākoņu daudzums, palaikam līs. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš, kas brāzmās pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra būs +9…+10 grādiem.

Vēl viens skandāls Latvijas futbolā - skatītāja dziedāja Krievijas himnu +VIDEO

Latvijas pēc spēka futbola trešās līgas jeb "Altero" līgas sestdien aizvadītajā spēlē starp "Salaspils" un "Ķekava"/"Auda" komandām kāda no skatītājām dziedāja Krievijas himnu, liecina abu komandu ieraksti sociālajos tīklos.

Mačs norisinājās Salaspils s...

Nožēlojami un nepieņemami... Sprūds izteicies par uzbrukumu Izraēlai

Konflikts Izraēlā pierāda, ka valsts aizsardzība ir visas sabiedrības un institūciju kopīga atbildība, šādu vērtējumu sociālajos tīklos pauda aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Viņš norāda, ka teroristu nežēlīgais uzbrukums Izraēlai un tās iedzīvo...

Pēc vētras Baltijas jūrā aptur gāzesvada 'Balticconnector' darbību
Pēc spēcīgās vētras, kas losījās Baltijas jūras reģionā, Igaunijas un Somijas pārvades sistēmas operatori svētdienas rītā pēc tehnisku problēmu konstatēšanas nolēmuši apturēt gāzes cauruļvada “Balticconnector” darbību, taču Latvijas gāzapgādes sistēma ...


Komentāri