lv
z7EKkAK2Aag3iI2BdHawtOzV6ragJHOVHrL0sLar
2446037

Rudens skarbums: Arī svētdiena būs mākoņaina, vētraina un lietaina

Rudens skarbums: Arī svētdiena būs mākoņaina, vētraina un lietaina

Svētdiena būs mākoņaina un lietaina, kā arī saglabāsies vētrains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Lietus gaidāms galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos, bet vietām Kurzemē tas var būt stiprs un to var pavadīt atsevišķas zibens izlādes.

Rietumu, ziemeļrietumu vējš daudzviet brāzmās sasniegs 18-23 metriem sekundē bet piekrastes rajonos 25-30 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra gaidāma no +3…+8 grādiem iekšzemē, līdz +9…+11 grādiem piekrastes rajonos.

Rīgā diena būs mākoņaina un palaikam līs. Gaidāms stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 25-27 metriem sekundē.

Gaiss iesils vien līdz +9…+11 grādiem.

Šapošņikovs aicina Ukrainas vēstniecību atsaukt nomelnojošo informāciju

Daugavpils teātra vadītājs Oļegs Šapošņikovs aicina Ukrainas vēstniecība Latvijā atsaukt valsts teātri nomelnojošu informāciju.

LETA jau rakstīja, ka Ukrainas vēstniecība Latvijā nosoda ukraiņu dramaturga Alekseja Kuraļeha lugas "Pamiers" iestudējuma iz...

'Bolt' un 'Wolt' kurjeru pieredzes pētniece saņem draudus soctīklos
Sociālajos medijos plaši apspriestā "Bolt" un "Wolt" piegādes darbinieku pieredzes pētījuma līdzautore, Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Kultūras un mākslu institūta vadošā pētniece Maija Spuriņa saņem draudus, norādīts ierakstā LKA tīmekļvietnē....
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Samoilova ar uzvaru startē pasaules čempionātā
Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova sestdien Tlaskalā pasaules čempionātu sāka ar uzvaru pār Argentīnas duetu Anu Galjaju/Fernandu Pereiru.


Komentāri