lv
QcM9WdMAsLxNB6f6xpoi66ZR7WsGDMnctJXMuYjb
2441643

Ventspils pastiprina sastāvu ar ASV basketbolistu Deišonu Frensisu

Ventspils pastiprina sastāvu ar ASV basketbolistu Deišonu Frensisu

Latvijas basketbola klubs "Ventspils" sezonas ievadā pastiprināja sastāvu ar amerikāņu basketbolistu Deišonu Frensisu.

Tā piektdien pavēstīja komanda.

Pagājušajā sezonā basketbolists spēlēja Itālijas pēc spēka otrās līgas komandā Agridžento "Moncada Energy" un 22 mačos caurmērā guva 11 punktus, izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,6 rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā 27 gadus vecais basketbolists spēlējis komandās Ukrainā, Somijā, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgā un Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA). "Ventspils" rindās viņš šosezon būs trešais leģionārs.

Ventspilnieki Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) sezonu sāka ar uzvaru pār Gundara Vētras vadīto "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits" komandu ar 88:83, bet piektdien "Ventspils" savā laukumā uzņems "Liepāju".

Aicina savlaicīgi noformēt pasta sūtījumus svētku laikam

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) aicina neatlikt pasta sūtījumu veikšanu svētku laikā, informēja SPRK pārstāvji.

"Plānojot veikt pasta sūtījumu, jāņem vērā, ka, strauji pieaugot pasta sūtījuma apjomiem gada nogalē, sūtījumu piegāde va...

Par Latvijas dalību Parīzes paralimpiskajās spēlēs spriedīs pēc Ukrainas lēmuma

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) gaidīs Ukrainas lēmumu un pagaidām nav formulējusi pozīciju, vai Latvijas sportisti piedalīsies Parīzes paralimpiskajās spēlēs, ja tajās piedalīsies arī sportisti no Krievijas un Baltkrievijas.

Kā norādīja ministr...

Rinkēvičs: Karš Ukrainā izgaismo pieaugošo vajadzību ES uzņemties lielāku lomu

Karš Ukrainā izgaismo pieaugošo vajadzību Eiropas Savienībai (ES) uzņemties lielāku lomu drošībā un uzlabot savas militārās spējas, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien Portugāles pilsētā Porto piedalījās Arajološas grupas sanāksmē,...



Komentāri