lv
2XD46Lzo6WdD1nO1LLUC02fuMAhvfvui0bfVqRZK
2434288

Remigrantus informēs par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām

Remigrantus informēs par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultanti 19.oktobrī plkst.16 rīkos vebināru "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?", informējot remigrantus par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām Latvijā, aģentūru LETA informēja NVA.

Seminārs iecerēts, lai Latvijas valsts piederīgajiem, kuri dzīvo ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā, sniegtu detalizētāku informāciju par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām Latvijā, par atbalstu un pakalpojumiem, ko piedāvā NVA un EURES.

Vebinārs norisināsies tiešsaistes platformā "Zoom". Dalībai tajā jāreģistrējas elektroniski.

NVA EURES vebināra dalībnieki varēs ne vien iegūt aktuālo informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā un uzklausīt EURES konsultantu ieteikumus, kā jārīkojas, pārceļoties, bet arī dalīties savā pieredzē, kas gūta, risinot ar pārcelšanos saistītus jautājumus.

FOTO. Paskaties, kā Rīgā sācies pasaules čempionāts spiningošanā no laivām!

Ceturtdien Rīgā dots starts pasaules čempionātam spiningošanā no laivām.

Ceturtdienas rītā sacensību dalībnieki no "Pilsētas jahtkluba" Ķīpsalā devās Daugavā. No ceturtdienas līdz sestdienai sacensības tiks aizvadītas katru dienu no plkst.8 līdz 15, bet...

Trešdien novērsti 73 cilvēku mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Baltkrievijas robežu

Trešdien Valsts robežsardze novērsusi 73 mēģinājumu nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, bet humānu apsvērumu dēļ robežas šķērsošana nav liegta diviem cilvēkiem, aģentūru LETA informēja robežsardzē.

Pēdējo divu mēnešu laikā bieži no Baltkri...

Nacionālās drošības komisiju turpmāk vadīs Ainars Latkovskis

Saeimas Nacionālās drošības komisiju (NDK) turpmāk vadīs Ainars Latkovskis (JV)

Saeimas Preses dienestā informēja, ka komisijas priekšsēdētāja biedra amatā ievēlēts līdzšinējais komisijas vadītājs Jānis Dombrava (NA), savukārt par komisijas sekretāru -...



Komentāri