lv
U7hfz2wDjQRK4tfcVGib8c3GiV5D1MDr9aGEA8Ke
2433102

Zināms, kas Ventspils domē nāks uz Saeimu aizejošā deputāta Kristovska vietā

Zināms, kas Ventspils domē nāks uz Saeimu aizejošā deputāta Kristovska vietā

Šodien Ventspils domes sēdē skatīs jautājumu par domes deputāta Ģirta Valda Kristovska (JV) pilnvaru nolikšanu uz Saeimas deputāta amata pildīšanas laiku.

Kā informēja pašvaldībā, saskaņā ar Pašvaldības domes vēlēšanu likumu un 2021.gada 5.jūnija Pašvaldību vēlēšanu rezultātu protokolu, no deputātu kandidātu apvienotā saraksta ""Jaunā vienotība"/ politiskā partija "Latvijas Reģionu apvienība"" nākamais Ventspils domes deputāta vietā tika uzaicināts Aivis Landmanis.

No Landmaņa saņemta piekrišana pieņemt Ventspils domes deputāta mandātu un pildīt deputāta pienākumus.

Kā vēstīts, Kristovskim Saeimas deputāta mandāts pienācās, jo viņš ir nākamais visvairāk balsu saņēmušais kandidāts JV sarakstā Kurzemes apgabalā aiz Nellijas Kleinbergas ("Kuldīgas novadam"), kura atteicās no Saeimas deputātes mandāta.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Kristovskis bijis Ventspils pašvaldības deputāts, Augstākās padomes deputāts, 5., 6., 7., 8. un 10.Saeimas deputāts, Eiropas Parlamenta deputāts, Rīgas domes deputāts. Bijis iekšlietu ministrs Valda Birkava un Māra Gaiļa valdībā, aizsardzības ministrs Viļa Krištopāna, Andra Šķēles, Andra Bērziņa, Einara Repšes valdībā, kā arī ārlietu ministrs Valda Dombrovska valdībā.

Baņķieris: Virzītie grozījumi likumā neveicinās konkurenci banku sektorā

Pašlaik virzītie grozījumi Uzņēmumu ienākuma nodokļa (UIN) likumā, kas paredz UIN avansa maksājumu bankām 20% apmērā no iepriekšējā gada peļņas, visdrīzāk, neveicinās konkurenci banku sektorā, intervijā aģentūrai LETA pauda "Signet Bank" valdes priekšs...

Galvenais ir būt pašam. Saruna ar grupu «Pērkons» un «Menuets» vokālistu Raimondu Bartaševiču
"Manā saprašanā skatuve un dzīve ir viens un tas pats. Es nevaru pārģērbties, uzkāpt uz skatuves un tēlot. Es vai nu tāds pats, kā nāku no ielas vai otrādi – no skatuves nokāpju un tāds pats ar tramvaju aizbraucu," teic Latvijas rokmūzikas leģenda, gru...
Skandāls ap Ulubeli: vadītāja Džonsone noliedz ziedojumu nelikumīgu izlietojumu

Biedrība "Dzīvnieku pansija "Ulubele"" noraida aizdomas par ziedojumu nelikumīgu izlietojumu, informēja "Ulubeles" vadītāja Ilze Džonsone.

Latvijas Radio raidījums "Atvērtie faili" vēstīja, ka pēdējo divu gadu laikā biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele"...



Komentāri