lv
DSYSkXydee6MfyKCLjCetNnMx0SScuLeNuI8r9Dw
2428208

Trešdien saglabāsies rudenīgi laika apstākļi

Trešdien saglabāsies rudenīgi laika apstākļi

Trešdien Latvijā saglabāsies rudenīgi laika apstākļi - debesis pārsvarā būs pelēkas, pūtīs brāzmains vējš un daudzviet līs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā ciklona ietekmē debesis skaidrosies tikai brīžiem un palaikam gaidāms lietus, vietām arī pērkona negaiss, bet Vidzemē - stipras lietusgāzes. Vējš mēreni līdz mēreni stipri pūtīs no dienvidrietumiem, rietumiem, piekrastē no rietumiem, ziemeļrietumiem, brāzmās sasniedzot 20-22 metrus sekundē (m/s). Maksimālā gaisa temperatūra būs +12…+16 grādi.

Arī Rīgā debesis skaidrosies vien brīžiem un palaikam gaidāms lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs mēreni stiprs dienvidrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 15-19 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra būs +14…+15 grādi.

Cēsīs šodien svinīgi atklās jauno Kosmosa izziņas centru

Šodien Cēsīs notiks jaunā Kosmosa izziņas centra svinīgā atklāšana, informēja Cēsu novada pašvaldības Attīstības pārvaldes pārstāve Ilze Sestule.

Centrs veidots tā, lai apmeklētāji gūtu priekšstatu par to, cik daudz mūsu ikdienas procesi, zinātnes sasni...

Ko latvieši redz kā šķērsli bioatkritumu šķirošanai?

Latvijā gandrīz puse jeb 42% aptaujāto iedzīvotāju apgalvo, ka vislielākais šķērslis bioatkritumu šķirošanā ir specializētu konteineru trūkums dzīvesvietas tuvumā, informēja uzņēmuma atkritumu poligona "Getliņi eko" pārstāvji, atsaucoties uz uzņēmuma u...

Piecas kļūdas, ko nepieļaut, pārdodot savu preci platformā Amazon

Lai veiksmīgi pārdotu savas preces platformā "Amazon", ir jābūt labi sagatavotam. Jebkura kļūda var maksāt dārgi, zaudējot gan laiku, gan naudu. Visbiežāk novērojams, ka pārdevēji nekonsultējas par nodokļiem un finansēm, ignorē konkurenci, neiegulda na...



Komentāri