lv
QKZ7DX6xgPeSiPZfbhh3UuqyTvVk1Lv8A7E5SWq8
2426162

Ukrainā kritis pirmais Latvijas brīvprātīgais

Ukrainā kritis pirmais Latvijas brīvprātīgais

Ukrainā kritis pirmais Latvijas brīvprātīgais, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Vēl neesot saņemts oficiāls apstiprinājums ne no Ukrainas puses, ne Latvijas varas iestādēm, kā arī neesot noskaidrota latviešu brīvprātīgā identitāte.

Iespējams, viņš kritis Ukrainas austrumos, kur gāja bojā brīvprātīgais no Igaunijas, Ārvalstu leģiona karotājs Tanels Kriguls.

Kā ziņots, Kriguls gājis bojā naktī uz sestdienu netālu no Limanas pilsētas Doneckas apgabalā. Krievijas drons trāpīja privātmājā, kurā igauņu karotājs pavadīja nakti kopā ar saviem biedriem.

Kriguls Ukrainā cīnījās kopš pagājušā gada.

Šā gada martā netālu no Bahmutas gāja bojā pirmais igauņu brīvprātīgais - bijušais Igaunijas armijas virsnieks Ivo Juraks.

Pirmo reizi Latvijā – Korejas mūsdienu keramikas izstāde «Pašterapija»
Pirmoreiz uz Latviju atvesta plaša Korejas laikmetīgā keramikas darbu izstāde "Pašterapija". Tā turpina Latvijas Keramikas biennāles organizatoru sākto sadarbību un ir kā atbilde Baltijas valstu keramikas izstādei "Drošie horizonti", kas pirms diviem g...
OECD atzinīgi novērtējusi Latvijas paveikto interešu konflikta novēršanas jomā

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD) atzinīgi novērtējusi līdz šim Latvijas paveikto interešu konflikta novēršanas jomā, informēja Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB).

Latvijā viesojusies OECD ekspertes publiskā sekto...

Uz reģionālā autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona sākti defektu labošanas darbi

Uz reģionālā autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona (P62) posmā no Bašķiem līdz Preiļiem būvnieks SIA "YIT Infra Latvija" sācis defektu labošanas darbus, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Darbi garantijas ietvaros notiek par "YIT Infra La...



Komentāri